ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειαζόμαστε Μετρό στο Χαϊδάρι

Το μετρό στο Χαϊδάρι είναι ένα έργο που θα έπρεπε κάποτε να μπει επίσημα στο πρόγραμμα.

Για εμένα, αποτελεί τη μεγαλύτερη παράλειψη των μέσων μαζικής μεταφοράς, η απουσίας ενός σταθμού για αυτό τον τόσο γοητευτικό δήμο της Δυτικής Αθήνας.

Οι λόγοι πολλοί και ιδιαιτέρως σημαντικοί.

Στο Χαϊδάρι συναντάμε πολλά και σημαντικά νοσοκομεία,είναι ο δήμος στον οποίο στεγάζονται τα δύο γνωστότερα νοσοκόμεια που αφορούν την ψυχιατρική υγεία: το Δρομοκαΐτειο και το Δαφνί . Όπως και το Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”.

Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να υπάρχει ένας σταθμός στο κέντρο της πόλης που θα βοηθάει τους ανθρώπους να μπορούν να βρεθούν ευκολότερα στα νοσοκομεία για επίσκεψη, ιατρική βοήθεια ή εξέταση.

Και ο δεύτερος σημαντικότατος λόγος είναι ότι ένα μετρό στο Χαϊδάρι θα διευκόλυνε την πρόσβαση στην Ελευσίνα, η οποία απομονώθηκε και απομακρύνθηκε από την Αθήνα.

Χωρίς το μετρό στο Χαϊδάρι, δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην Ελευσίνα, εκτός αν αλλάξεις αρκετές φορές μετρό και συγκοινωνία.

Το Χαϊδάρι αξίζει να έχει ένα δικό του σταθμό μετρό, το οποίο θα το βοηθήσει να ανθίσει, να διευκολύνει την πρόσβαση στη νοσοκομειακή περίθαλψη και την ευκολότερη είσοδο στη μαγική Ελευσίνα, η οποία είναι πηγή ιστορικού πλούτου και φυσικής ομορφιάς.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button