ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοήθεια από το Χαϊδάρι στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Την Τρίτη 1 Μαρτίου ο ενεργός πολίτης της πόλης μας, κ. Γιώργος Δημόπουλος, συγκέντρωσε στην πλατεία του Δάσους 120 κιλά προμήθειες για τους πρόσφυγες του πολέμου της Ουκρανίας.

Όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι που (παρά το δριμύ ψύχος) με χαρά προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης. Οι πρόσφυγες πολέμου της Ουκρανίας ξενιτεύτηκαν από την πατρίδα τους και βρίσκονται πραγματικά στο έλεος του Θεού, προσπαθώντας να σώσουν τις ζωές τους από την φρίκη των βομβαρδισμών.

Την αξιέπαινη ενέργεια φιλοξένησε ευγενικά το Γραμματόσημο Καφέ και την πρωτοβουλία υποστήριξαν ενεργά οι επιχειρηματίες Μανώλης Πουλάκης (Renault), Βασίλης Βάσσιος (Ηλεκτρολόγος), Γιάννης Ηλιάδης (Πέτρινο) καθώς και πλήθος ευαισθητοποιημένων δημοτών του Δάσους.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής και αφού ο σύμβουλος Κωνσταντίνος Καλογράνας επαίνεσε την προσπάθεια πρότεινε την συμβολή του Δήμου στην συνολική ενέργεια.

Ο Δήμαρχος κινητοποιήθηκε άμεσα και αφού ο ίδιος συμβολικά προσέφερε την πρώτη κούτα στον κύριο Δημόπουλο, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ανακοίνωσε πως ο Δήμος Χαϊδαρίου θα συμμετέχει επίσημα στην φιλανθρωπική ενέργεια που αναπτύσσει πανελλαδικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (βλέπε

Ο δήμαρχος συμβολικά προσέφερε την πρώτη κούτα στον κύριο Δημόπουλο, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, και ανακοίνωσε πως ο Δήμος Χαϊδαρίου θα συμμετέχει επίσημα στην φιλανθρωπική ενέργεια που αναπτύσσει πανελλαδικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (βλέπε Δήμος Χαϊδαρίου: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία).

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button