ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης στη Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ: “Φτιάξατε έναν υποδειγματικό ιστό ανθρωπιάς”

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διονύσιο Γουράνιο. Με συμμάχους τους εθελοντές και τους γονείς των παιδιών, έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν έναν πραγματικό ιστό ζωής και ανθρωπιάς στο Χαϊδάρι”. Με αυτά τα λόγια ο Βαγγέλης Ντηνιακός έδειξε την εκτίμησή του στο σημαντικό έργο του πολυχώρου Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

Τον επισκέφθηκε την Τέταρτη 17 Απριλίου συνοδευόμενος από την πολυμελή ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβουλών με το “Χαϊδάρι Ξανά”. Στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο κ. Διονύσιο Γουράνιο, καθώς και μέλη της διοίκησης της Γέφυρας Ζωής ΑμεΑ, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για τα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για το πλούσιο και δημιουργικό έργο που παρέχεται στα παιδιά με αναπηρία, τα οποία συμμετέχουν σε μια σειρά από εθελοντικά προγράμματα που πραγματοποιούνται καθημερινά στον χώρο της “Η Γέφυρα Ζωής”.

Διονύσης Γουράνιος, Βαγγέλης Ντηνιακός.

“Ο πολυχώρος αποτελεί ένα πυλώνα αξιοπρέπειας και ζωντανής έκφρασης για όλα τα παιδιά. Συμμετέχουν σε προγράμματα που υλοποιούνται με πολύ αγάπη και επιστημονική αρτιότητα. Μέσα από την εθελοντική δράση των εκπαιδευτών επιτυγχάνεται η κοινωνικοποίηση των παιδιών.”, σημείωσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός. Συνέχισε τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της Γέφυρας Ζωής, με κάθε πρόσφορο μέσο.

Πρέπει να τύχει της στήριξης όλων μας, τόσο υλικής όσο και ηθικής. Θεωρώ βεβαίως δεδομένη την πιο στενή συνεργασία μας με εταίρο μας την Γέφυρα Ζωής, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες”, κατέληξε ο Βαγγέλης Ντηνιακός.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button