ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός: “Καλούμε όλους τους Χαϊδαριώτες σε πανστρατιά για την αλλαγή στο Χαϊδάρι”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, έχοντας πραγματοποιήσει δύο βασικούς στόχους μας.

Πρώτον, το ενωτικό, διαπαραταξιακό μήνυμά μας για συνεργασία των υγιών δυνάμεων της πόλης μας πέρα από κόμματα και παρατάξεις, που υλοποιήθηκε στον μέγιστο βαθμό, με την ανακοίνωση των συμπολιτών μας που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του  συνδυασμού “Χαϊδάρι Ξανά”.

Δεύτερον, η προσπάθεια να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα και να μπούμε επιτέλους σε μια πορεία  ανόδου και δημιουργίας, βρίσκει τον οδηγό της με το καλά μελετημένο, πρωτοποριακό και ρεαλιστικό πρόγραμμα της παράταξής μας.

Σας καλούμε όλους σε  πανστρατιά για την αλλαγή στο Χαϊδάρι, για να πάμε την πόλη μας ξανά μπροστά. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαΐου, στην παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος.

Για να δείξουμε ότι η πόλη αυτή έχει τη βούληση και τις δυνάμεις να επανέλθει στην πρόοδο. Και να δώσουμε απάντηση σε όσους αναπαράγουν τη μιζέρια και σε αυτούς που σπέρνουν τον διχασμό για να κρύψουν την αποτυχία τους.

Το Χαϊδάρι έχει μεγάλες δυνατότητες και πολίτες που διψούν για δημιουργία,  η δημοτική μας παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” θέλει και μπορεί για να τις αξιοποιήσει.

Όλοι την Παρασκευή το βράδυ, στης 9.00, στο εκλογικό μας κέντρο Στρ. Καραϊσκάκη 65 στην παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button