ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Το καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και σας περιμένει! Καθημερινά μπάνια και κυριακάτικες εκδρομές!

Όπως κάθε καλοκαίρι, το Mg Travel οργανώνει υπέροχες καθημερινές εξορμήσεις, άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες σε χρονική διάρκεια, σε κοντινές παραλίες, που δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν, να διευρύνουν να ρουφήξουν κάθε στάλα από το ελληνικό καλοκαίρι!

Για κάποιους μπορεί είναι οι διακοπές τους, για άλλους η “προθέρμανση” . Το θέμα είναι πως μπορείς να κάνεις απλά μια άνετη και ωραία καλοκαιρινή βόλτα και να χαρείς το ελληνικό φως! Και εννοείται, στην εποχή του εποχή του covid19, με κάθε συμμόρφωση στα πρωτόκολλα και τις οδηγίες για την προστασία του εαυτού μας και της δημόσιας υγείας!

Το Mg Travel μας ταξιδεύει με ασφάλεια και στις φετινές ειδικές συνθήκες.

Οι Κυριακάτικες εκδρομές

Παραλίες εκτός Αττικής, χαλαρά το μεσημεράκι…

Φέτος και για όλο το καλοκαίρι, κάθε Κυριακή, νέες εκδρομές σε παραλίες εκτός Αττικής. Αναχώρηση στις 12:00 το μεσημέρι και επιστροφή το βραδάκι. Ιδανική πρόταση για νέους και τον καθένα που αισθάνεται έτσι! Διάρκεια παραμονής στην παραλία, πέντε ολόκληρες ώρες. Χρόνος άφθονος, για να χαρούμε και να χαλαρώσουμε πλάι στο κύμα.

Το πρόγραμμα ξεκινά Κυριακή 21 Ιουνίου και κάθε Κυριακή διαφορετικός προορισμός! Μαραθώνας, Λευκαντί Εύβοιας, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Ερέτρια, Ξυλόκαστρο, Αλμυρή, Πευκιάς Κιάτου.

Ενημερωθείτε τηλεφωνικά 210 53 24 850 και κρατήστε τη θέση σας!

Καθημερινά Θαλάσσια Μπάνια

Πρωινά και Απογευματινά σε Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους

Στις 22 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, αρχίζουν τα θαλάσσια μπάνια. Καθημερινά πρωί και απόγευμα, στις πανέμορφες παραλίες της Κινέτας και των Αγίων Θεοδώρων με το λευκό βοτσαλάκι και τον υπέροχο πευκώνα αντίστοιχα.

Θα κάνεις μπάνιο, ηλιοθεραπεία; Θα χαλαρώσεις αγναντεύοντας την θάλασσα; Θα επιλέξεις το οργανωμένο ή το ελεύθερο κομμάτι της ατέλειωτης παραλίας; Θα πιεις καφέ ή το ουζάκι σου σε κάποιο από τα ταβερνάκια ή τα beach bar της περιοχής; Ό,τι και να κάνεις οι 2,5 ώρες που περάσεις εκεί θα ‘ναι μια αναζωογονητική, μικρή απόδραση!

Το καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και σας περιμένει! Καθημερινά μπάνια και κυριακάτικες εκδρομές! 3

Καλό Καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και σας περιμένει! Καθημερινά μπάνια και κυριακάτικες εκδρομές! 5

Mg Travel, Χαϊδάρι, Τ: 210 5325850

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button