ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τέλος περιοδειών με “πίστη στις δυνάμεις της πόλης για έξοδο από την ακινησία”

Πολλά χιλιόμετρα, αμέτρητες επαφές με Χαϊδαριώτες, ολόκληρες ώρες συζητήσεων για τα προβλήματα της πόλης. Το πρόγραμμα περιοδειών του Βαγγέλη Ντηνιακού και της ομάδας του έφτασε στο τέλος του και αφήνει ένα καταστάλαγμα “αισιοδοξίας για σπουδαίο αποτέλεσμα και πίστης στις δυνάμεις της πόλης για έξοδο από την πολύχρονη ακινησία”, όπως μάς είπε ο ίδιος.

“Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε το Χαϊδάρι! Μετατρέπουμε το Χαϊδάρι σε Έξυπνη Πόλη.
Αξιοποιούμε την τεχνολογία. Στηρίζουμε Χαϊδάρι Ξανά!”, σημειώνει στη σελίδα του ο Β. Ντηνιακός.

Το κλίμα που υπάρχει αυτή την ώρα στον κύκλο υποστηρικτών του Β. Ντηνιακού αποτυπώνει η συμπολίτισσα κ. Κατερίνα Μαθιουδάκη:

“Δεν γίνεται να μην παίρνω θέση δημόσια όταν αντικρίζω έναν άνθρωπο της γενιάς μου, σαν τον Βαγγέλη Ντηνιακό, να μάχεται με το χαμόγελο καθημερινά, να οργώνει τις γειτονιές της πόλης μου από άκρη σε άκρη (όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο) για να βρεθεί με κάθε ευκαιρία κοντά στους πολίτες της, να προχωρά με συνέπεια και υπευθυνότητα σε ό,τι πράττει, να φτιάχνει “δυνατές” ομάδες με ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει το πείσμα, το τσαγανό, η όρεξη για δημιουργία, να έχει ανοιχτούς ορίζοντες και να επιθυμεί να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις της εποχής του όσο αφορά τη τεχνολογία, χωρίς να κρύβεται πίσω από ένα γραφείο.”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button