ΑΓΟΡΑΓΕΥΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ταβέρνα Άγγελος”: Φέρνει Χαϊδάρι νέα πρόταση για σουβλάκι και delivery

“Άγγελος the grill project”: Νέος χαρακτήρας, νέες επιλογές στη γεύση και την εξυπηρέτηση – Από Παρασκευή 21 Μαΐου ανοίγει ο εξωτερικός χώρος, αλλά και delivery & take away

Κανόνας στη ζωή είναι η διαρκής γέννηση του νέου, που έρχεται να συμπληρώσει και να διευρύνει αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Όταν η διαδικασία της ανανέωσης στηρίζεται σε μια δυνατή παράδοση, όπως η Tαβέρνα Άγγελος, τότε η εξέλιξη είναι άκρως ενδιαφέρουσα και αξίζει να δοκιμάσουμε.

Ο Άγγελος Χούτας και το «νέο αίμα» του μαγαζιού, ο Νίκος Χούτας, προχωρούν σε καινούργιους δρόμους, αξιοποιώντας το ανοιξιάτικο άνοιγμα της εστίασης. Μπαίνουν και στον χώρο του delivery, χωρίς να αφήσουν πίσω το μοντέλο της ταβέρνας με το καλό φαγητό, που δίνει την ευκαιρία για γλέντι και ποιοτική εκδήλωση.

Στο μενού μπαίνουν το σουβλάκι, οι σκεπαστές, το σάντουιτς και πολλά άλλα, καθώς διαρκώς το μενού θα εμπλουτίζεται με στόχο να έρθουν κοντά στον φίλο της καλής κουζίνας και να κάνουν προσιτή σε όλους την προσήλωσή τους στο ποιοτικό φαγητό.

Ό,τι γνωρίσαμε μέχρι τώρα, δηλαδή η ευγένεια στην εξυπηρέτηση, η καθαριότητα, το ωραίο περιβάλλον, το προσεγμένο φαγητό με τα καλοψημένα κρέατα, εγγυώνται το μέλλον, γιατί το καλύτερο είναι… φίλος του καλού.

Το μαγαζί, λοιπόν, θα λειτουργεί με διπλό χαρακτήρα, ακλουθώντας την τάση της εποχής.

Από Παρασκευή 21 Μαΐου θα είναι διαθέσιμοι για την κανονική τους λειτουργία στον εξωτερικό χώρο, όπως και για τις παραγγελίες μας μέσω E-Food & Wolt, αλλά και στο τηλέφωνο 2105326009.

Προσφορές take away:

  • Δύο τυλιχτά και αναψυκτικό 5€
  • Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα 15% έκπτωση

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button