ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του προέδρου της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. με τον Βαγγέλη Ντηνιακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακού και του Προέδρου της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύση Γουράνιου. Στη συνάντησ παρευρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ, κ. Δημήτρης Μελιδωνιάτης, και η Γενική Γραμματέας, κα. Παναγιώτα Μαντζαβίνου.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου κι ως επίκεντρο είχε την ενημέρωση του Δημάρχου αναφορικά με την κατάσταση, τη λειτουργία αλλά και τις ανάγκες του φορέα μας.

Η συζήτηση ήταν παραγωγική μέσα σε κλίμα κατανόησης για τα προβλήματα που αφορούν τον εθελοντικό πολυχώρο δημιουργίας και έκφρασης Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο την προσωπική όσο και την θεσμική, στις προσπάθειες της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ.

Σύντομα θα υπάρξει προγραμματισμός για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν πολλές σκέψεις και πολύ μεράκι.

Η δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας είναι αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με προοπτική πάντα την ένταξή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, δήλωσε ο Προέδρος της της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύσης Γουράνιος.

Ελπίζουμε σε μια αποδοτική συνεργασία για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button