ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου: Κάλεσμα αλληλεγγύης μπροστά στο χιονιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος ΟΓΕ), μπροστά στην κακοκαιρία και τον χιονιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθές στην περιοχή μας, απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες-μέλη του και στους υπόλοιπους φορείς της πόλης να εντείνουμε την αλληλεγγύη μας σε όποια οικογένεια και όποιο σπίτι αντιμετωπίζει πρόβλημα ηλεκτροδότησης και θέρμανσης. Απευθυνόμαστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου (6988224544, 6983887262), ώστε άμεσα να παρέμβουμε και να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης και των προηγούμενων που για να εξυπηρετήσουν τα επενδυτικά σχέδια των ομίλων, να κάνουν τις «πράσινες μπίζνες» έχουν οδηγήσει τις τιμές σε ρεύμα και πετρέλαιο στα ύψη! Είναι υπεύθυνοι που τα σπίτια μας το χειμώνα παγώνουν, στις βροχές πλημμυρίζουν και στις φωτιές καίγονται…

Δεν πάει άλλο! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και διεκδικούμε:

  • Άμεση εξασφάλιση συνθηκών θερμικής άνεσης για κάθε σπίτι, με ευθύνη της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και του Δήμου.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις λόγω αδυναμίας πληρωμής.
  • Να διπλασιαστεί το επίδομα θέρμανσης, καθώς και να δοθεί έκτακτο επίδομα χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε όλους τους ανέργους.
  •  Να καταργηθούν οι φόροι στα καύσιμα.
  • Να ανοίξουν επιπλέον θερμαινόμενοι χώροι με ευθύνη του Δήμου για πολίτες που δοκιμάζονται από το χιονιά και τη φτώχεια.
  • Με ευθύνη της κυβέρνησης και του Δήμου να μείνουν ανοιχτοί και ασφαλείς οι δρόμοι και να κινούνται τα ΜΜΜ για να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι.

Το Δ.Σ του  Προοδευτικού Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου 

24/01/2022

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button