ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στον αγιασμό ο Βαγγέλης Ντηνιακός

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Στην τελετή του Αγιασμού σχολείων του Δήμου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον Αγιασμό στο 4ο Λύκειο και 4ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΣΕΚ και 1ο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου, στο 1ο και 8ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο, στο 6ο Δημοτικό και 11ο Νηπιαγωγείο.

Στον χαιρετισμό του σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά να έχει επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ενώ ανέλαβε την δέσμευση τα σχολικά κτίρια και οι περιβάλλοντες χώροι να είναι πάντα ασφαλείς, καθαροί, καλοσυντηρημένοι και φιλικοί, σε στενή συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του σεισμού και τις ζημιές που προκάλεσε σε κάποια σχολικά κτίρια τόνισε ότι ο Δήμος ξεπερνώντας τις συνηθισμένες γραφειοκρατικές δυσκολίες πέτυχε οι εργασίες να ξεκινήσουν αρχές του Σεπτέμβρη και να πλησιάζουν ήδη προς την ολοκλήρωση τους.

Τέλος, ο Βαγγέλης Ντηνιακός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η παράδοση ποιότητας στην Εκπαίδευση και επιτυχιών των μαθητών και μαθητριών του Χαϊδαρίου θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμη καλύτερη με την συνεργασία και την προσφορά ολόκληρης της σχολικής κοινότητας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button