ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ιωάννης Σπυρακόπουλος: “Το όραμά μου για τη δυτική Αθήνα”

O ιατρός παθολόγος Ιωάννης Σπυρακόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Δυτική Αθήνα με την “Νέα Αρχή για την Αττική” και τον Γιώργο Πατούλη. Εξηγεί το πολιτικό σκεπτικό της συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όραμά μου είναι επιτέλους να γίνουν οι προσπάθειες αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας. Μπορεί αυτή να υλοποιηθεί μέσω:

  • Σημαντικών περιβαλλοντικών παρεμβάσεων στα όρη Αιγάλεω και Ποικίλο.
  • Της αξιοποίησης του Πάρκου Τρίτση.
  • Της αναζήτησης χώρων στον Ελαιώνα για τη δημιουργία πάρκων. 
  • Της ανάπλασης της παραλίας του Σκαραμαγκά.
  • Της αξιοποίησης των χώρων των στρατοπέδων στο Χαϊδάρι και στους Αγίους Αναργύρους για τη δημιουργία χώρων αναψυχής.

Επιπλέον, όραμά μου είναι το Μετρό να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους δήμους της Δυτικής Αθήνας και να αυξηθούν οι δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

https://www.facebook.com/yannis.spirakopoulos/videos/10218188886657363/

Ιωάννης Σπυρακόπουλος, βιογραφικό

Είμαι Ιατρός Παθολόγος στο Αιγάλεω με τομείς επιστημονικού ενδιαφέροντος το σακχαρώδη διαβήτη και τις δυσλιπιδαιμίες.                                                          Παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα Διεθνής Ιατρική – Ιατρική των Καταστροφών.                                                                    Παίζω πολλά χρόνια σκάκι, όπου κατέχω τον τίτλο του Μετρ, όπως και τον τίτλο προπονητικής FIDE Instructor.                                                                                                  

Έχω διατελέσει πολλά χρόνια πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω και για πάνω από μια δεκαετία μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Αττικής, ενώ έχω θητεύσει και Έφορος αγώνων της Ένωσης. Έχω συμμετάσχει στη διοργάνωση δεκάδων σημαντικών σκακιστικών διοργανώσεων όπως σχολικά πρωταθλήματα με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών.                                                                                             

Ως υπεύθυνος περιβάλλοντος της Β5 ΝΟΔΕ οργάνωσα δενδροφύτευση στο Κήπο του Διομήδους στο Χαϊδάρι, όπως και καθαρισμό δρόμου για την αντιπυρική προστασία του Κήπου.

 

Περισσότερα εδώ.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button