ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σάλος στην Πιερία: “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη και τον πήγαν στο Τμήμα

Πρωτοφανές περιστατικό – Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Γυμνάσιο Αιγινίου Πιερίας, όταν «θεματοφύλακες του συντάγματος» συνέλαβαν τον διευθυντή του σχολείου.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε ότι ομάδα ατόμων πέρασε χειροπέδες στον Γυμνασιάρχη και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. «Κάποιοι σε εισαγωγικά θεματοφύλακες του συντάγματος πήγαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο του Αιγινίου και συνέλαβαν, απαγάγανε, περάσαν χειροπέδες στον διευθυντή του Γυμνασίου. Ο τέλειος παραλογισμός, οι παράνομοι οδηγήσαν στον νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μεταφέραν στο αστυνομικό τμήμα», δήλωσε ο κ. Μανώλας στο Status FM.

«Καταλαβαίνετε την ψυχολογία αυτού του ανθρώπου όταν του περνούν χειροπέδες και τον βάζουν σε ένα αυτοκίνητο, δεν ήξερε που θα τον οδηγήσουν», είπε, προσθέτοντας ότι ο Γυμνασιάρχης είχε κάποιους μώλωπες από τις χειροπέδες.


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γυμνασιάρχης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την καταδρομική επίθεση εις βάρος του, ενώ το πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button