ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Τετραπλός έλεγχος στα ΚΤΕΛ από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Εντατικοί έλεγχοι στα ΚΤΕΛ Κηφισού από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Λεωτσάκο και των Διευθύνσεων του Δυτικού Τομέα Αθηνών ενόψει των εορτών.

Σήμερα ενόψει των εορτών ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Α. Λεωτσάκος επισκέφτηκε το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στον Κηφισό στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται από μικτά κλιμάκια των Διευθύνσεων Ανάπτυξης και Υγειονομικού Ελέγχου της χωρικής αρμοδιότητάς τους.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι αφορούσαν στην τήρηση του ορίου πληρότητας σε υπεραστικά λεωφορεία, στην τήρηση των μέτρων κατά του covid-19, στη διατίμηση των προϊόντων στα κυλικεία του Σταθμού των Υπεραστικών Λεωφορείων και στην τήρηση των υγειονομικών διατάξεων στους χώρους υγιεινής, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους εστίασης.

Τετραπλός έλεγχος στα ΚΤΕΛ από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας 3

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος τόνισε την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων με αυστηρότητα και συνέπεια που απαιτούνται για την αποτελεσματική προστασία των πολιτών, ώστε και αυτά τα Χριστούγεννα να απολαύσουν τις γιορτές κοντά στις οικογένειές τους.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης θέτουν ως προτεραιότητα την απόλυτη ασφάλεια της δημόσιας υγείας και τη διασφάλιση συνθηκών ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button