ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πιο νωρίς η επανέναρξη της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου

Επισπεύδεται η έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κατά μία εβδομάδα, ικανοποιώντας την απαίτηση των φίλων του, αλλά και αφού έγινε αναβάθμιση της μικρής πισίνας, καθώς και εργασίες καθαρισμού και συντηρήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου υποδέχεται ξανά τους αθλούμενους συμπολίτες μας. Τη Δευτέρα ξεκινά η «Ελεύθερη Κολύμβηση για το κοινό» και την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν σταδιακά τα παιδικά προγράμματα της μικρής & της μεγάλης πισίνας.Τις προηγούμενες εβδομάδες, που το Κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό, ολοκληρώθηκαν εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας των δεξαμενών και η προβλεπόμενη συντήρηση του μηχανοστασίου.

Φέτος η μικρή πισίνα έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο ανακυκλοφορίας, θέρμανσης και ελεγχόμενης εισροής χημικών, η οποία προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα για τους μικρούς κολυμβητές. Διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του νερού και εξαιρετική απολυμαντική δράση, ενώ δεν υπάρχουν οσμές χλωρίου. Χάρη σε αυτή την αναβάθμιση, ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να εντάξει με ασφάλεια στα προγράμματα κολύμβησης και νήπια από πιο μικρές ηλικίες, συγκεκριμένα από 2 ετών (babyswimming).

Πληροφορίες στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, τηλέφωνα 210 5980511 & 210 5822240. Ώρες επικοινωνίας: Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Αυγούστου, 14:00-20:00. Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, καθημερινά 07:00- 22:00.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button