ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οργάνωση για τις γιορτές – Δημοτική αρχή και επαγγελματίες στο ίδιο τραπέζι

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Παρότι απομένουν σχεδόν εξήντα μέρες για τα Χριστούγεννα, η δημοτική αρχή έχει αρχίσει να προετοιμάζεται από τώρα.

Μετά από πρωτοβουλία της, το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με εκπροσώπους του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το πώς θα μπορέσει να συμβάλει ο κάθε επαγγελματίας στο φετινό στολισμό και στο εορταστικό κλίμα εκείνων των ημερών.

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η δημοτική αρχή έχει βάλει ως στόχο για τις φετινές εορτές να στολιστεί η πόλη από άκρη σε άκρη και όχι μόνο στα κεντρικά της σημεία. Παράλληλα προγραμματίζει να γίνει μια σειρά δράσεων για μικρούς και μεγάλους, κάτι που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο όχι μόνο από το Χαϊδάρι, αλλά και από όμορους Δήμους.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε εμπορικούς δρόμους της πόλης όπως η Στρατάρχη Καραϊσκάκη, η Αγωνιστών Στρατοπέδου, η Γεωργίου Παπανδρέου, η Φαβιέρου, η Κυπρίων Αγωνιστών, η Ηρώων Πολυτεχνείου. Σκοπός είναι η ενίσχυση της κίνησης στην αγορά.

Και όλα αυτά, όπως λέγεται, χωρίς επιβάρυνση στο ταμείο του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμος για αυτό το σκοπό έχει εξασφαλίσει ήδη μια χρηματική χορηγία από δημόσιο φορέα. Θα συμβάλουν όμως και οι επιχειρηματίες.

Οργάνωση για τις γιορτές με ατομικές και συλλογικές δράσεις

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέας Καραγιάννης.

Οι επιχειρηματίες που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση είδαν με καλό μάτι αυτή την πρωτοβουλία. Υποσχέθηκαν πως θα συμβάλουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους μέσα από δικές τους πρωτοβουλίες.

Στη συζήτηση πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Μάνος Πετούσης και Φώτης Θεοδωρακόπουλος. Επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαϊδαρίου, Ανδρέας Καραγιάννης.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο, όπου αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button