ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργανώνονται οι μαγαζάτορες του Χαϊδαρίου: “Να βελτιώσουμε τις συνθήκες των επιχειρήσεων μας”

Τη δημιουργία ξεχωριστού, κλαδικού συνδικαλιστικού οργάνου δρομολογούν ιδιοκτήτες των καταστημάτων εξόδου – εστίασης στο Χαϊδάρι. Από την ανακοίνωσή τους  φαίνεται ότι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο ότι “ένας από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής… δυστυχώς έγινε φτωχός συγγενής και φάντασμα του εξαιρετικού παρελθόντος του”. Ελπίζουν, όπως αναφέρουν, ότι ο νέος δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός θα είναι δίπλα τους και όχι απέναντί τους.  Θα παρακολουθήσουμε την εξειδίκευση των αιτημάτων τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση – πρόσκληση τους επαγγελματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Χαϊδαρίου: 

Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Χαϊδαρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι και επιχειρηματίες. Την Τετάρτη 25/9 και ώρα 15.00 σας προσκαλούμε στο K55 Bar (πρώην Cutty Sark, Καραϊσκάκη 55) στην πρώτη συνέλευση /συζήτηση για τις λεπτομέρειες της σύστασης του σωματείου μας. Κατά την προσέλευση σας θα λάβετε κάρτα (κρεμαστή ταυτότητα) με το όνομα σας και την επιχείρηση που εκπροσωπείτε που θα φοράτε κατά την διάρκεια της συνάντησης μας για να διευκολυνθεί η μεταξύ μας γνώριμα και επικοινωνία. Για να γίνει αυτό καλό θα ήταν να δηλώσετε επίσημη συμμετοχή στην κλειστή ομάδα μας στο FB, ώστε να έχετε την προσωπική κάρτα μέλους σας στην πρώτη αυτή συνέλευση. Η παρουσία σας είναι σημαντική και υποχρεωτική. Μόνο με ένα ενιαίο μέτωπο μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες των επιχειρήσεων μας και κατά συνέπεια την ανάπτυξή τους.

Η στιγμή αυτή είναι ιδανική για την πόλη μας γιατί έχουμε έναν καινούργιο δήμαρχο, ο οποίος είναι νέος, έχει πολύ ενέργεια και είναι έτοιμος να μας ακούσει και να σταθεί δίπλα μας και όχι απέναντί μας. Για να επιτευχθεί όμως αυτό απαιτείται ενότητα, να βάλουμε τις όποιες διάφορες πίσω μας και να κάτσουμε ΟΛΟΙ μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Η διχόνοια και η ελλιπής ουσιαστική επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές έκανε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής… δυστυχώς έναν φτωχό συγγενή και φάντασμα του εξαιρετικού παρελθόντος του.

Είναι απαραίτητο να δώσουμε όλοι το παρόν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 15.00. Μας αφορά όλους μας και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κανέναν… Όποιος νοιάζεται πραγματικά και βάζει το καλό της πόλης μας πάνω από το προσωπικό του συμφέρον είναι καλοδεχούμενος και θα μας βρει όλους δίπλα του όποτε μας χρειαστεί. Ισχύς εν τη ενώσει!!!

Υπό Σύσταση Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button