ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι νέοι εκπρόσωποι του Δήμου Χαϊδαρίου στον ΠΕΣΥΔΑΠ

Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι εκλέχτηκαν για αυτή την τετραετία μέλη του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Νοεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια ο ΠΕΣΥΔΑΠ έχει αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της προστασίας και πυρασφάλειας του Όρους Αιγάλεω. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως στις εγκαταστάσεις του στο Σχιστό Περάματος λειτουργεί από το 2003 το πρώτο στην Ελλάδα Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων(ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ).

Από την παράταξη της διοίκησης μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ ορίστηκαν οι Δημήτρης Τσατσαμπάς και Μέμη Κοντογιάννη και από την αντιπολίτευση ο Μόσχος Χουδελούδης. Ο κ. Τσατσαμπάς στη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου διατέλεσε αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, ενώ η Μέμη Κοντογιάννη είναι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την προστασία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός με την Μέμη Κοντογιάνη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για την προστασία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Από την άλλη, ο Μόσχος Χουδελούδης έχει μια σχετική εμπειρία αφού την προηγούμενη περίοδο εκλέχτηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button