ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Προτεραιότητα θα δοθεί αύριο από τον ΟΑΣΑ στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

Πολύ δύσκολη θεωρεί ο Οργανισμός την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων των λεωφορείων στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας και επισημαίνει ότι όσα πραγματοποιηθούν θα ξεκινήσουν μετά τις 7 το πρωί.

Ο Οργανισμός επισημαίνει ότι στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές και προσθέτει ότι «εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και σήμερα, εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button