ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Θάνος Τζήμερος με τον συνδυασμό “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” στο Χαϊδάρι

Σάββατο, 02.03.2019 στις 19:00 – στο Χαϊδάρι
(αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου)

Τον Μάιο του 2014, οι πολίτες της Αττικής απέκτησαν έναν εκπρόσωπο στην #Περιφέρεια ο οποίος υπερασπίζεται με συνέπεια την κοινή λογική και το συμφέρον όλων.

Ο Θάνος Τζήμερος είναι ο μόνος που προτείνει λύσεις στα προβλήματα της Αττικής και ο μόνος που υπερασπίζεται τα χρήματα των φορολογουμένων που σπαταλώνται από την κρατικοδίαιτη διοίκηση της Ρ. Δούρου, ενώ έχει αποκαλύψει πολλές σκανδαλώδεις περιπτώσεις θεσμικής εκτροπής, κακοδιαχείρισης, παρανομίας και λαϊκισμού, από όλες (δυστυχώς) τις κομματικές παρατάξεις που αλλιώς ποτέ δεν θα τις μάθαιναν οι #πολίτες. Για την θαρραλέα και συνεπή αυτή στάση του έχει δεχθεί ύβρεις, προπηλακισμούς, ακόμη και χειροδικείες, στις οποίες συμμετέχουν ή ανέχονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι των υπόλοιπων κομματικών σχηματισμών.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Χαϊδάρι, ο Θάνος Τζήμερος θα ανακοινώσει και επίσημα την συμμετοχή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στις επερχόμενες #Περιφερειακές #Εκλογές στην #Αττική με τον συνδυασμό «#ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

———————–
Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 19:00
Τόπος: Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Χαϊδαρίου
Στρατάρχου Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως, 12461 Χαϊδάρι
(πρόσβαση και από Λεωφόρο Αθηνών 236).
Είσοδος ελεύθερη – θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
———————–

Θα γίνει μια αναδρομή στη δράση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής, θα αναδειχθούν τα πιο σημαντικά προβλήματα (με έμφαση στην περιοχή της Δυτικής Αττικής) όπως τα θέματα #αποβλήτων, υποδομών, σχεδίου πόλεως κ.α. και θα συζητηθούν (και με το κοινό) οι προτεινόμενες λύσεις και η μελλοντική πορεία.

Εκτός από τους πολίτες, προσκεκλημένοι είναι όσοι #υποψήφιοι ή νυν #δήμαρχοι θέλουν να ακούσουν τις δυνατότητες συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμων για την μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και την προώθηση των σημαντικών έργων σε τοπικό επίπεδο.

Η #ψήφος είναι η μόνη δύναμη που κρατά στα χέρια του ο κάθε Έλληνας πολίτης για να αλλάξει το μέλλον του. Με επιχειρήματα, προτάσεις, λύσεις, θέσεις σταθερές κι ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ επιζητά την συμμετοχή και την ψήφο κάθε υπεύθυνου πολίτη της Αττικής.

Χάρτης (google map)

facebook.com/events/1080399878796913

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button