ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Νίκος Χανιωτάκης στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού

Ο Δαφνιώτης κ. Νίκος Χανιωτάκης, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και τώρα διευθυντικό στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας αερομεταφορών, τάσσεται στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά”. Έχει πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά της πόλης.

Φίλες και Φίλοι,

Όλοι μας βιώνουμε τα αποτελέσματα διακυβέρνησης των Εθνικών Κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συνέπεια την συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και συνταξιούχων των αδυνάτων πληθυσμών (μεσαίων και χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων), την υπερφορολόγηση, την αύξηση των τιμών στα κοινωνικά αγαθά και των ειδών διατροφής και της καθημερινής ανάγκης, την ανεργία, τη στέρηση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων, καταλύοντας ακόμη και τις βασικές αρχές της δημοκρατίας με τις προσταγές των μνημονίων της Commission και του Δ.Ν.Τ.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον όλοι εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα στο τι πρέπει να κάνομε, με τι τρόπο να αντιδράσουμε ίσως ποιο δυναμικά από τις διαδηλώσεις και απεργίες και, αν ναι, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα υπάρξει όφελος για μας ή αντ’ αυτού θα επιδεινωθεί η κατάστασή μας και γενικότερα η χώρα;

Πόσο μάλλον λόγω της συγκυρίας για τις αυτoδιοικητικές εκλογές το δίλημμα ίσως να είναι για τους περισσότερους ποιο έντονο με την σκέψη ότι είναι η ευκαιρία για έκφραση αποχής ή με ψήφο διαμαρτυρίας σε άλλους χώρους από τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός και ακόμα χειρότερα την καταψήφιση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την απαξίωση πολλών τίμιων και ενεργών ανθρώπων με αξίες που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν και είναι υποψήφιοι.

Αγαπητοί συντοπίτες εγώ προσωπικά, ως απλός αλλά συνειδητοποιημένος και ενεργός πολίτης, πάλεψα με την συνείδησή μου και καταλήγοντας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Χαϊδάρι- Ξανά” με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό διεκδικώντας την ψήφο σας για τους παρακάτω λόγους.

  • Δεν πρέπει να υποχωρούμε στα δύσκολα, αλλά να συμμετέχουμε στα κοινά και ιδιαίτερα να συμβάλλομε στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

  • Πρέπει να στηριχθεί ο θεσμός της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης διότι είναι το κύτταρο της δημοκρατίας και της άμεσης επαφής του πολίτη με την πολιτεία.

Μέσα σε αυτό τον οργανισμό (Δήμο) με την συμμετοχή του δημότη-πολίτη αναδεικνύονται τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και τα γενικότερα θέματα της τοπικής κοινωνίας με διεκδικήσεις προς τους ανώτερους φορείς διακυβέρνησης την Περιφέρεια και την Κεντρική Εξουσία.

  • Από αγάπη για τον τόπο που ζούμε και κατοικούμε ως οικογένεια αλλά και χρέος προς τους συμπολίτες μου, εμπιστεύομαι τον υποψήφιο Δήμαρχο ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟ και τον Δημοτικό Συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά” ότι θα προσπαθήσει να υλοποιήσει με όλες του δυνάμεις το πρόγραμμά του που εγγυάται:

– την αναβάθμιση της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με τα έργα που θα γίνουν αλλά και την συντήρηση αποκατάσταση των ήδη υπαρχόντων και τις παρεμβάσεις σε όλη την κοινωνική ζωή του Χαϊδαρίου,

– την στήριξη και βοήθεια των αδυνάτων,

– τις συνεχείς διεκδικήσεις από την κεντρική εξουσία, επιδεικνύοντας μαχητικότητα και ασυμβίβαστη υπεράσπιση της πόλης σε όλα τα επίπεδα,

– την χριστή διαχείριση και την αντικειμενικά δίκαιη διοίκηση,

– την ενεργή συμμετοχή με παρεμβάσεις του εκάστοτε δημότη μεμονωμένα ή των κοινωνικών φορέων με όποιες εποικοδομητικές ιδέες και προτάσεις για να γίνει το Χαϊδάρι Ξανά μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη με δημότες που αγαπούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους και θα είναι υπερήφανοι για τον τόπο που ζουν διότι θα βλέπουν τις προσπάθειες και το έργο της δημοτικής αρχής που επέλεξαν να έχει θετικό αποτέλεσμα, με συμμέτοχους τους ίδιους του δημότες.

Γι’ αυτό σας προτρέπω να λάβετε όλοι μέρος στις εκλογές του Μαΐου 2019 διότι πρόκειται για το Χαϊδάρι μας στηρίζοντας τον Δημοτικό Συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά” και παράλληλα να επιλέξετε τους ανθρώπους που εσείς εμπιστεύεστε.

Σε ό,τι με αφορά με γνώμονα τις βασικές αρχές ενός ενεργού πολίτη, οικογενειάρχη, με αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα, χωρίς ιδιοτέλεια και συμβιβασμούς, με αγάπη για τον τόπο που ζούμε με νέες ιδέες και προβληματισμούς αλλά και εμπειρία στα κοινά διεκδικώ την στήριξή σας σ’ αυτή την προσπάθεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ!

Με εκτίμηση

Νίκος Δημητρίου Χανιωτάκης

Βιογραφικό σημείωμα

Παντρεμένος με την Άννα Παλαιολόγου έχουν δύο παιδιά τον Δημήτρη, μόνιμος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και τον Γιάννη, μόνιμος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κάτοικος Δαφνιού από το 1968 με ενεργό δράση στην πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του Χαϊδαρίου. Κατά καιρούς έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων φορέων όπως του Εξωραϊστικού Πολιτιτισκού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δαφνιού, ο Δαφναίος Απόλλων. Της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου. Της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Χαϊδαρίου. Σε Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων και έχει αναδείξει το σπήλαιο στο Όρος Αιγάλεω (μετά την ανακάλυψή του από δύο γειτονόπουλά του) με την γνωστοποίησή του στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρία και στο αντίστοιχο τμήμα του Υπουργείου Πολιτισμού και στον Δήμο Χαϊδαρίου.

Δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας κατά την περίοδο 2003-2006 με την δημοτική παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι Κυριάκος Ντηνιακός». Με τοποθετήσεις σε διάφορες θέσης ευθύνης, όπως αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την καθαριότητα την περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2003. Γραμματέας δημοτικού συμβουλίου 2005-2006. Αντιπρόεδρος του δημοτικού κολυμβητηρίου 2005-2006. Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του 6ου δημοτικού και 11ου νηπιαγωγείου. Μέλος διαφόρων διοικητικών συμβουλίων Ν.Π.Δ.Δ. όπως των βρεφονηπιακών σταθμών, της Ένωσης Δήμων Πειραιά και Αθήνας για το περιβάλλον. Μέλος σχολικών επιτροπών διαφόρων σχολείων κ.ά. ‘Ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2006 & 2010 με την δημοτική παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι Δημήτρης Τσατσαμπάς».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button