ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Φώτης Θεοδωρακόπουλος με Βαγγέλη Ντηνιακό, γιατί “Μαζί μπορούμε καλύτερα”

Ο κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ντηνιακού. Είναι δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος πρώτος σε σταυρούς με την δημοτική παράταξη “Πόλη Προοπτικής” της αείμνηστης Ελένης Καμπόλη.

“Όπως όλοι γνωρίζετε, η σχέση μου με το Χαϊδάρι συνδέεται άρρηκτα με την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή. 

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη για τον δήμο μας μια νέα δημοτική αρχή, που με τη νεανικότητά της, τη δημιουργικότητά της και το καινοτόμο πρόγραμμά της, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που υπάρχει να πάει την πόλη μας μπροστά, να την εξελίξει σε μια πόλη πρότυπο για όλους τους δήμους. 

Στην υπάρχουσα τοπική αυτοδιοικητική πραγματικότητα, βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Χαϊδάρι ξανά” θέλει πραγματικά και έχει τις δυνατότητες να πετύχει την ποθητή σε όλους πρόοδο της πόλης μας. 

Με μοναδικό λοιπόν κριτήριο το συμφέρον των Χαϊδαριωτών, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Βαγγέλη Ντηνιακού, επικεφαλής της παράταξης “Χαϊδάρι ξανά”, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να δουλέψουμε όλοι μαζί πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε…

                                                                   …ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Με εκτίμηση,  

Θεοδωρακόπουλος Φώτιος,                                                                                            Ειδικός Καρδιολόγος

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button