ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί σε μαζική συμμετοχή στη δράση καθαρισμού της Ακτής Σκαραμαγκά, αύριο Σάββατο

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί δράση καθαρισμού της Ακτής Σκαραμαγκά. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με σκοπό να αναδειχθεί στους κατοίκους της πόλης αλλά και στην ευρύτερη κοινή γνώμη η διεκδίκηση της παραχώρησης της Προβλήτας 4 στον Δήμο και της αναβάθμισης  του παράλιου μετώπου της πόλης μας στο Σκαραμαγκά.  

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει υποβάλλει  στο ΣτΕ αιτήσεις ακυρώσεως και για τους δυο διαγωνισμούς πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, με τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα.

Στο δίκαιο αίτημα του Δήμου να παραχωρηθεί στον Χαϊδαριώτικο λαό η Προβλήτα 4 έχει εκφράσει την ομόφωνη υποστήριξή του ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, που εκπροσωπεί όλους τους Δήμους της περιοχής μας (Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής, Χαϊδαρίου).

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους κατοίκους να πάρουν μαζικά μέρος στην δράση καθαρισμού της Ακτής Σκαραμαγκά το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Να στείλουμε ενωμένοι το μήνυμα:

Η Προβλήτα 4 ανήκει στον Χαϊδαριώτικο λαό.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των κατοίκων προς το σημείο της συγκέντρωσης, λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα εκτελούν τη διαδρομή Δημαρχείο – Ακτή Σκαραμαγκά μετ’ επιστροφής, από τις 10:40 και ανά 20 λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο “κύβος ερρίφθη”, o Δήμος Χαϊδαρίου διεκδικεί την Ακτή Σκαραμαγκά

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button