ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Αποστόλης Θεοφίλης στο Χαϊδάρι Run

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την περασμένη Κυριακή παρακολουθήσαμε τους αγώνες δρόμου “ΧΑΪΔΑΡΙ RUN 2023”. Συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους δρομείς για την υπέροχη προσπάθεια τους.

Ο επικεφαλής μας και υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, Αποστόλης Θεοφίλης, μετά το τέλος των αγώνων είχε την τιμή να βραβεύσει έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, τον 6ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους Aγώνες ταχύτητας (σπρίντ), Γενικό Γραμματέα του “ΠANEΛΛHNIOY ΓYMNAΣTIKOY ΣYΛΛOΓOY”, στέλεχος της εθνικής ομάδας στίβου, επί χρόνια προπονητή του “YΠEPIΩNA AΘΛHTIKOY ΣYΛΛOΓOY XAΪΔAPIOY”, Παναγιώτη Σαρρή (πρώτη φωτό).

Επίσης, μετάλλια και κύπελλα σε γυναίκες αθλήτριες απένειμε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και στέλεχος μας, Λεωνίδας Παπαδάκος.

Ο Αποστόλης Θεοφίλης στο Χαϊδάρι Run 3
RemasterDirector_5122f8b34

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους, όσες συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

Ειδικότερα: Στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου. Στη ΛΕΦΕΔ, την ΙΔΑΦΚ και όλους τους άλλους εθελοντές. Στον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, τον Διοικητή του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής κ. Νίκο Γκουτζούρη και τον Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου κ. Αριστείδη Κανταρέλλη. Στον Α.Ο. Γυμναστικής Χαϊδαρίου και τον Νίκο Λαζαρακόπουλο που διοργάνωσαν τις επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Ο Αποστόλης Θεοφίλης στο Χαϊδάρι Run 5

Ένα μεγάλο μπράβο για την καθοριστική συμβολή της αξίζει στην κα Μαρία Πολύζου, κάτοχο του Πανελλήνιου ρεκόρ στον Μαραθώνιο, πρέσβειρα του Μαραθώνιου δρόμου και νεοεκλεγείσα Βουλευτή Επικρατείας με την Ν.Δ.

Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας. Ο αθλητισμός μας ΕΝΩΝΕΙ πέρα και πάνω από παραταξιακές ταυτότητες.

#ΜεΤοΧαΐδάριΨηλά!
#δεναλλάζουμεπόλη
#ΜεΤοΧαΐδάριΨηλά!
#αλλάζουμετηνπόλη

Ο Αποστόλης Θεοφίλης στο Χαϊδάρι Run 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button