ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείς κι εσύ να γίνεις εθελοντής στη Γέφυρα Ζωής

Πρόσκληση για βοήθεια με μορφή εθελοντικής εργασίας απευθύνει ο πολυχώρος Γέφυρα Ζωής, που έχει την έδρα της στην πόλη μας.

Η εύρυθμη λειτουργία της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. στηρίζεται ως επί το πλείστον στην εθελοντική εργασία ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της. Προκειμένου να εξακολουθήσει να προσφέρει, αλλά και να βελτιώνει το περιβάλλον απασχόλησης των νέων με Αναπηρία, χρειάζεται τη συμβολή όλων.

 Γιατί να γίνεις εθελοντής;

Γιατί αυτά που κερδίζεις είναι πολύ περισσότερα από αυτά που προσφέρεις… Αίσθηση πληρότητας, ανιδιοτελούς αγάπης, δοτικότητας, αλληλεγγύης, δημιουργικής αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, σεβασμού και αξιοπρέπειας είναι μόνο μερικά από τα κέρδη σου. Ταυτόχρονα, συμβάλλεις στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων, την αντιμετώπιση κοινωνικών ανισοτήτων, την κάλυψη της αδυναμίας της κοινωνίας να βοηθήσει τις μειονότητες καθώς και την προάσπιση της διαφορετικότητας. Το πιο σημαντικό όμως; προσφέρεις χαρά σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πώς;

Αφιερώνοντας λίγες ώρες από την καθημερινότητά σου. Ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό κλάδο από τον οποίο προέρχεσαι, η συμβολή σου είναι πολύτιμη. Καθένας μπορεί να γίνει μέρος της Γέφυρας Ζωής ΑΜΕΑ αφιερώνοντας από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα από 1-3 ώρες .

Βοήθησε μας να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός. Γίνε εθελοντής στη Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ. Σε περιμένουμε!

Ιερά Οδός 310 & Κύπρου 2 Χαϊδάρι 12461

Tel: +30 211 21 43 437 / Email: info@gefirazois.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button