LIFESTYLEΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

MG TRAVEL – 30 αυγουστιάκες εκδρομές, για αξέχαστο καλοκαίρι

 

M.G. TRAVEL
ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107, ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Τ: 210 5324850, ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 122, ΚΟΛΩΝΟΣ, Τ: 210 5150851

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

5/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

5/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ!, ΕΡΜΙΟΝΗ – ΥΔΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση στις 07:00 για τον ΙΣΘΜΟ, στάση. Εν συνεχεία για ΕΡΜΙΟΝΗ και από εκεί για την περιοχή της ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την κοσμοπολίτικη ΥΔΡΑ. Παραμονή, μπάνιο, φαγητό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στην ΕΡΜΙΟΝΗ, στάση για καφέ και από εκεί επίσκεψη στο Μοναστήρι των ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια των πλοίων)

5/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕΥΚΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για το ΚΙΑΤΟ, στην όμορφη τοποθεσία ΠΕΥΚΙΑΣ, για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

5/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση στις 07:30 για Εθνική Οδό, στάση καθοδόν στο ύψος της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. Περνάμε από ΔΙΣΤΟΜΟ, ΔΕΣΦΙΝΑ, ΙΤΕΑ, άφιξη στους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, γραφικό, παραλιακό χωριό που βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο, πολύ κοντά στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ (ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χωριού είναι η απάνεμη παραλία, μήκους 800 μέτρων). Επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Πάντων και άφιξη στην παραλία, μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα αναχωρούμε για το ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, στάση για καφέ και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ, με στάση στο ύψος της ΘΗΒΑΣ στην Εθνική Οδό.
Τιμή συμμετοχής: 16 ευρώ

6/8, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ (ΕΟΡΤΗ), ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 16:00 για ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ, μπάνιο, επιστροφή στα ΒΙΛΛΙΑ, προσκύνημα στην ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

11/8, ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ


Αναχώρηση στις 17:00 μέσω Ισθμού Κορίνθου. Περνάμε τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, τον καταπράσινο Κόρφο και φθάνουμε στην ΕΠΙΔΑΥΡΟ και στο Αρχαίο Θέατρο. Παρακολούθηση της παράστασης και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ αργά το βράδυ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ. Περιλαμβάνει την μεταφορά και το εισιτήριο της παράστασης στο Άνω Διάζωμα. Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδη, Δημήτρης Πιατάς, Αντώνης Καφετζόπουλος και πολλοί άλλοι.

12/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ – ΠΕΤΡΙΕΣ – ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 8 π.μ. για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση και στη συνέχεια για ΑΛΙΒΕΡΙ, ΛΕΠΟΥΡΑ, ΠΕΤΡΙΕΣ και από εκεί για το όμορφο ψαροχώρι ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ όπου και παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία και γεύμα σε μια από τις πολλές ψαροταβέρνες. Έπειτα για ΑΜΑΡΥΝΘΟ στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ

12/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΡΟΥΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΑΓ. ΠΕΤΡΟ, Μονή ΜΑΛΕΒΗΣ επίσκεψη και συνεχίζουμε για παραλία ΑΣΤΡΟΥΣ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Έπειτα ΑΡΓΟΣ, ΙΣΘΜΟ, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

12/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

12/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ (μπάνιο), ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 13:30 για τα ΛΟΥΤΡΑ της ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, μπάνιο, φαγητό, παραμονή. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ το βραδάκι με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

12 – 15/8, ΘΡΑΚΗ, 4 ΗΜΕΡΕΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΕΒΡΟΣ – ΣΟΥΦΛΙ – ΞΑΝΘΗ


12/8 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:30, στάση στη ΛΑΜΙΑ για καφέ και συνεχίζουμε για παραλία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, στάση για φαγητό και μπάνιο και συνεχίζουμε το ταξίδι μας περνώντας από τη ΛΙΜΝΗ ΛΑΓΚΑΔΑ, τη ΜΙΚΡΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ, τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΤΕΜΠΗ και τη ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΡΥΜΟΝΑ, θα φθάσουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας.
13/8 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΞΑΝΘΗ επίσκεψη στη ΜΟΝΗ της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας η οποία γιορτάζει. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στάση. Εν συνεχεία για τον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Κατόπιν για τη χρυσαφένια παραλία του ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ παραμονή μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ το βραδάκι.
14/8 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις ΦΕΡΡΕΣ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ και από εκεί για τον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ του Έβρου (ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ) επίσκεψη με ειδικό ξεναγό. Συνεχίζουμε για το ΣΟΥΦΛΙ, γνωστό για τα μεταξωτά του, στάση και στη συνέχεια επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ, μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη, έκτασης 72.000 στρεμμάτων, όπου θα παρακολουθήσουμε προβολή ταινίας στο οικοτουριστικό κέντρο με τη ζωή των ζώων και των πουλιών. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με στάση στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ΚΑΒΑΛΑ, στάση στην Εθνική Οδό, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και από εκεί ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 160 ευρώ. Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

13-15/8, ΣΤΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, 3 ΗΜΕΡΕΣ


13/8 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση, ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ παραμονή για μπάνιο και γεύμα στα κρυστάλλινα νερά της περιοχής και από εκεί επίσκεψη στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ για να απολαύσουμε τον καφέ μας και την υπέροχη θέα από το «μπαλκόνι του Παγασητικού» και εν συνεχεία για μια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιμα γλυκά κουταλιού, ενώ από εκεί θα κατηφορίσουμε στην όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης. Διανυκτέρευση.
14/8 ΤΡΙΤΗ   : Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε μια ωραία διαδρομή για το Νότιο Πήλιο περνώντας από την όμορφη ΑΦΗΣΣΟ θα σταματήσουμε στο καταπράσινο κεφαλοχώρι της ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ με το χαρακτηριστικό καμπαναριό των ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και από εκεί για ΧΟΡΤΟ. Κατόπιν για ΤΡΙΚΕΡΙ και την ωραία παραλία του, την ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ με τα πεντακάθαρα νερά και την όμορφη θέα στο νησάκι ΠΑΛΙΟ ΤΡΙΚΕΡΙ θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΜΗΛΙΝΑ στάση και από εκεί επιστροφή στο ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.
15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας μια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τον χαρακτηριστικό χιλιόχρονο πλάτανο να προσφέρει τη δροσιά του και από εκεί για τον καταπράσινο ΚΙΣΣΟ με την ιστορική εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ. Στη συνέχεια για την πανέμορφη παραλία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ
Περιλαμβάνονται: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, 2 πρωινά.

13-15/8, 3 ΗΜΕΡΕΣ, ΠΙΝΔΟΣ – ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ – ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 


13/8 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ με ενδιάμεση στάση. Παραμονή για γεύμα υπό τη σκιά των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Συνεχίζουμε για τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Κατά τη διαδρομή θα επισκεφθούμε τη ΔΕΣΚΑΤΗ, βλέπουμε την πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου και ανηφορίζουμε μέσα από καταπράσινη πλαγιά, εδώ απολαμβάνουμε την οργιαστική φύση. Συνεχίζουμε προς ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, τη γέφυρα του ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ ποταμού, όπου η φύση έχει μεγαλουργήσει και φθάνουμε στα ΓΡΕΒΕΝΑ. Όμως αφήνουμε την πρωτεύουσα του νομού και προχωρούμε ακόμα πιο ορεινά για να διανυκτερεύσουμε σε ένα από τα πιο χαρισμάτικά βλαχοχώρια της ΠΙΝΔΟΥ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
14/8 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για μια ακόμη εμπειρία. Περνάμε από τα χωριά ΠΟΛΥΝΕΡΙ, ΑΛΑΤΟΠΕΤΡΑ, ΑΙΤΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΙ και καταλήγουμε στο ύψωμα της ΑΝΙΤΣΑΣ. Βρισκόμαστε στην ΠΙΝΔΟ και δεν θα παραλείψουμε ένα «προσκύνημα» σε αυτόν τον τόπο. Σε σχήμα μεγάλου κράνους κτίστηκε το οστεοφυλάκιο, για να φυλάσσει τα οστά των πεσόντων του 1940. Είναι ένα σύμπλεγμα μνημείων όπου δεσπόζει ένας λευκός σταυρός. Ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτές τις ειδυλλιακές πλαγιές, τον Νοέμβριο του 1940 έγιναν ορισμένες από τις φονικότερες μάχες του Ελληνο–Ιταλικού Πολέμου. Φεύγοντας από το μνημείο, φτάνουμε στην ιστορική ΣΑΜΑΡΙΝΑ. Είναι το μεγαλύτερο βλαχοχώρι σε υψόμετρο 1.450μ., στις πλαγιές του ΣΜΟΛΙΚΑ. Σημαντικό μνημείο στο χωριό είναι ο Ναός της Παναγίας, που οι κάτοικοι ονομάζουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ. Έχει κοινό προαύλιο χώρο με το πέτρινο σχολείο του χωριού, που λειτουργούσε στο παρελθόν. Σε αυτόν το χώρο γίνεται το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στις 15 Αυγούστου. Στην πλατεία του χωριού με τον μεγάλο πλάτανο θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο χιονοδρομικό κέντρο της ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ, μεταξύ ουρανού και βουνοκορφών, στάση για περπάτημα. Κατόπιν στο χωριό ΣΜΙΞΗ θα πάρουμε τον καφέ μας. Είναι από τα πρώτα χωριά που αναπτύχθηκαν τουριστικά στην περιοχή, λόγω του χιονοδρομικού. Περιήγηση στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!  Προαιρετικός εκκλησιασμός. Μετά το πρωινό, και αφήνοντας την ιστορική Πίνδο, κατευθυνόμαστε προς ΓΡΕΒΕΝΑ. Στη βόρεια πλευρά της πόλης, βρίσκεται το χωριό ΜΗΛΙΑ, όπου θα επισκεφθούμε το Παλαιοντολογικό Μουσείο. Εκεί φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5.02 μέτρων, ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, που γράφτηκαν στο Βιβλίο Γκίνες. Η ανασκαφή των απολιθωμάτων έγινε από επιστημονική ομάδα με επικεφαλής την κυρία Ευαγγελία Τσουκαλά, παρόχθια του Αλιάκμονα. Σύντομη στάση στην πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για καφέ και ψώνια αφού διαθέτει υπέροχα γαλακτοκομικά προϊόντα. Επιστρέφουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ) στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.
Τιμή συμμετοχής: 115 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια

13 – 15/8, 3 ΗΜΕΡΕΣ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ–ΜΕΤΣΟΒΟ- ΓΥΦΤΟΚΑΜΠΟΣ «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑΝΕΣ», ΠΑΠΙΓΚΟ-ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ


13/8 ΔΕΥΤΕΡΑ, Αθήνα-Μπιζάνι (Μουσείο Βρέλλη)-Σπήλαιο Περάματος-Γιάννενα
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ, στάση και θα περάσουμε από τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, θα φθάσουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ για επίσκεψη στο μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα και μετά θα επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Τέλος φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας στα Γιάννενα.
14/8 ΤΡΙΤΗ, Γιάννενα-Φαράγγι Βίκου-Σαρακατσάνικες Στάνες-Τσεπέλοβο
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ απ’ όπου θα θαυμάσουμε το ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ το βαθύτερο του κόσμου (Guiness 1977) και τη Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Συνεχίζουμε για μια παραδεισένια τοποθεσία μέσα στον εθνικό δρυμό Βίκο-Αώου, το ΓΥΦΤΟΚΑΜΠΟ με τη «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΣΤΑΝΗ», αντίγραφο ενός Σαρακατσάνικου οικισμού της Ηπείρου όπου θα έχουμε στάση-επίσκεψη. Εικόνες ανεξίτηλες. Τελευταίος σταθμός μας το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, γενέτειρα της Μ. Κοτοπούλη και κατόπιν επιστρέφουμε στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο ξενοδοχείο.
15/8, ΤΕΤΑΡΤΗ, Γιάννενα (Λίμνη-Νησί)-Μέτσοβο-Καλαμπάκα-Αθήνα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αναχωρούμε το πρωί για επίσκεψη της γραφικής ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ. Προαιρετική μετάβαση με το πλοιάριο (10 λεπτά) στο ΝΗΣΑΚΙ της, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα και το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς. Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση για καφέ στο ΜΕΤΣΟΒΟ με επίσκεψη στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό του Τοσίτσα-Αβέρωβ, της Μητρόπολης και πιθανόν της αξιόλογης πινακοθήκης του. Στην όμορφη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ θα δούμε τη Μητρόπολη και θα γευματίσουμε. Από ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και  με στάσεις στη διαδρομή θα φθάσουμε στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

14-16/8, ΟΛΥΜΠΙΑ – ΑΙΓΙΟ – ΠΑΤΡΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ
14/8 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για τον ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΑΙΓΙΟ – ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ και φθάνουμε στην παραλία της ΑΚΟΛΗΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβιβαζόμαστε στο φέρυ για τον ΠΟΡΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Σήμερα η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ γιορτάζει. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι για προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΦΙΔΟΥΣΑ. Συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ περιήγηση, παραμονή. Κατόπιν αναχωρούμε για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, όπου γιορτάζει, προσκύνημα. Το βραδάκι επιβιβαζόμαστε στο φέρυ από τον γραφικό ΠΟΡΟ για την ΚΥΛΛΗΝΗ. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
16/8 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Εν συνεχεία για παραλία ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό και τα εισιτήρια του φεριμποτ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ

14-15, ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΒΕΡΟΙΑ, 2 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
14/8 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 με στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ μπάνιο, γεύμα προαιρετικό. Κατόπιν αναχωρούμε για την Ιστορική Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, όπου βρίσκεται στην μαγευτική καταπράσινη περιοχή του ΒΕΡΜΙΟΥ επίσκεψη, προσκύνημα. Κατόπιν συνεχίζουμε για την ΕΔΕΣΣΑ όπου θα έχουμε τη διανυκτέρευσή μας.
15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Προαιρετικός εκκλησιασμός. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΔΟΒΡΑ (εορτή) όπου βρίσκονται τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού επίσκεψη, προσκύνημα. Στη ΒΕΡΟΙΑ θα κάνουμε στάση για τον καφέ μας και στο πάρκο του Αγίου Νικολάου θα έχουμε το γεύμα μας. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

15/8 ΤΕΤΑΡΤΗ, ΕΟΡΤΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Αναχώρηση στις 07:00 για την ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ όπου γιορτάζει, παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και μετά το τέλος άφιξη στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ για μπάνιο και γεύμα. Το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάση στην ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

18/8, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΗΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

19/8, ΚΥΡΙΑΚΗ  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση 06:30 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φθάνουμε στην ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ που είναι χτισμένη σε βράχο, προσκύνημα. Επιστρέφουμε στην διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για φαγητό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, στάση. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην ΛΑΜΙΑ καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

19/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΡΥΣΤΟΣ – Ν. ΣΤΥΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Εν συνεχεία για το ΑΛΙΒΕΡΙ για να καταλήξουμε στην ΚΑΡΥΣΤΟ παραμονή, μπάνιο. Επιστροφή για Ν. ΣΤΥΡΑ επιβίβαση στο φεριμποτ για ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του φεριμποτ)

19/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 12:00 για την γραφική ΔΡΟΣΙΑ παραμονή 4 ώρες για μπάνιο. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με στάση για καφέ στη ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

23/8, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ (εορτή) – ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 15:30 για την ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ και από εκεί με το καραβάκι για ΣΑΛΑΜΙΝΑ για την Μονή ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, προσκύνημα, παραμονή και το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ μέσω ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου)

26/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΥΘΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί από ΑΘΗΝΑ για το ΛΑΥΡΙΟ. Επιβίβαση στο πλοίο και από εκεί αναχώρηση για την όμορφη ΚΥΘΝΟ. Πρώτος μας σταθμός η Παναγία Κανάλα, προστάτιδα του νησιού να έχει στην αγκάλη της όλη την ΚΥΘΝΟ. Χτισμένη πάνω στο βράχο θαυμάζει και η ίδια την θέα και ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του ΑΙΓΑΙΟΥ. Αναχώρηση για τον Άγιο Δημήτριο όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό έως το απόγευμα. Το απόγευμα κατεβαίνουμε στον ΜΕΡΙΧΑ για τον καφέ μας, επιβίβαση στο πλοίο για ΠΕΙΡΑΙΑ. Άφιξη και από εκεί φθάνουμε ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:     ευρώ

26/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το  νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

26/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΣΤΡΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΙΟ και συνεχίζουμε για τη ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑNΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΩΝΑΣ, χτισμένη σε κοίλωμα βράχου στις απότομες πλαγιές του ΠΑΡΝΩΝΑ. Εν συνεχεία  για την παραλία ΠΛΑΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή το απογευματάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

26/8, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΛΕΥΚΑΝΤΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 12:00 και διαμέσου της κρεμαστής γέφυρας της ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα φθάσουμε στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ, μια αμμουδερή παραλία με πολλές ταβέρνες, καφέ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

27/08, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ (εορτή) – ΩΡΩΠΟΣ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 15:30 για ΩΡΩΠΟ, παραμονή για μπάνιο, γεύμα και καφέ και όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν την εκκλησία του ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ που γιορτάζει με τις Φανουρόπιτες τους. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button