ο μάριος Δράμης με τον Πρόεδρο του Θριάμβου Γιώργο Μαλαπάνη και τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Ζαφειριάδη

Του Χρήστου Τσούνη

Επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο 22χρονος ακραίος επιθετικός Μάριος Δράμης. Ο Δράμης είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Θριάμβου για δυο χρόνια από το 2018 έως το 2020. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, στην πρώτη ομάδα του οποίου αγωνίστηκε από το 2016 έως το 2018. Την τελευταία περίοδο βρέθηκε στη γειτονική Αγία Ελεούσα. Έχει συνολικά 86 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες της ΕΠΣΑ έχοντας σημειώσει 5 τέρματα.

Ο Μάριος Δράμης δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Θρίαμβο. Συζητούσαμε να γυρίσω από πέρυσι στην ομάδα, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Προς το παρόν αυτό που θέλω είναι να βρεθώ το συντομότερο σε καλή κατάσταση αφού μετά την περσινή διακοπή έχω μείνει πολύ πίσω. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο ελπίζω ότι όλοι μαζί θα  καταφέρουμε να φέρουμε τον Θρίαμβο στην κατηγορία που ανήκει».

Η ανακοίνωση του Θριάμβου Χαϊδαρίου

«Η εκατέρωθεν επιθυμία του προπονητή, Αντώνη Ζαφειριάδη και του Δράμη να συνεργαστούν ξανά ήταν δεδομένη και η διοίκηση φρόντισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ικανοποιήσει και τους δύο. Καλώς όρισες Μάριε πάλι στην οικογένεια του Θριάμβου και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».