ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγικά ξεκίνησαν οι αλμυρές και γλυκές δημιουργίες στην Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ

 

Ξεκίνησαν και φέτος στον Απογευματινό Εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ., οι αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

Η έναρξη έγινε από τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις και Αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO για την Ελλάδα και Chef European 2015.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις, μετα το 1ο μάθημα δημιουργίας για το 2019-20 δήλωσε:

“Ο συναισθηματικός δεσμός με όλα τα παιδιά είναι ξεχωριστός και η ξαφνική αγκαλιά ενός παιδιού με αναπηρία είναι η απάντηση όλης της προσπάθειας μας που καταβάλουμε εδώ και 2 χρόνια μέσο της συνεργασία μας με την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ, σαν Λέσχη Αρχιμαγείρων Ακρόπολις. Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε την 1η Ομάδα Μαγειρικής ατόμων με αναπηρία, με δράσεις και ενέργειες τέτοιες ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τον κόσμο και να αισθανθούν ισότιμα και ενεργά μέλη. Όλα αυτά έχουν λειτουργήσει πολύ θετικά ως μέσο προσέγγισης του κόσμου προς το κομμάτι της αναπηρίας, αλλά και αντίστροφα, υιοθετώντας αξίες όπως η συνεργασία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη, ανεκτικότητα, αποδοχή και σεβασμός της διαφορετικότητας. Το ουσιαστικό είναι ότι παίρνω και δίνω θετική ενεργεία και αυτό με κάνει να χαμογελώ ακόμη περισσότερο αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία τη ζωή!”

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button