ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λευτέρης Χριστοφής: Με τον Β. Ντηνιακό συνοδοιπόροι στις πράξεις που θα ομορφύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας

Ένας από τους σημαντικούς καλλιτέχνες της πόλης, ο κιθαρίστας Λευτέρης Χριστοφής, με διεθνή αναγνώριση στον χώρο της τζαζ, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βαγγέλη Ντηνιακό. “Συνοδοιπόροι στα οράματα και στις πράξεις που θα ομορφύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας, Συνοδοιπόροι και στο Χαϊδάρι Ξανά”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Μέσα σ΄ αυτό που ονομάζουμε μουσική πορεία ή τρόπο ζωής, θα έλεγα, ότι αναπόφευκτα σημαδεύεται ή καλύτερα διανθίζεται με σχεδόν όλες τις πολιτιστικές δράσεις στο Χαϊδάρι, εδώ και τρεις δεκαετίες. Πολιτιστικό Κέντρο «Άνοιξη», Παλατάκι –Μουσικό Τμήμα, Αίθουσα Μουσικής, παρουσιάσεις και συναυλίες των μαθητών μου αλλά και προσωπικές.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός παρατηρητής όλων αυτών, γνωρίζει πολύ καλά την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική διαδρομή που έχω διανύσει ως τώρα. Φέροντας βαρύ όνομα, καλείται να προσδώσει στην πόλη μας αυτό που πιστεύει ότι της αξίζει για να ωφελήσει τους πολίτες της και να βελτιώσει την καθημερινότητα τους.

Συνοδοιπόροι στα οράματα και στις πράξεις που θα ομορφύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας, Συνοδοιπόροι και στο Χαϊδάρι Ξανά.

Λευτέρης Χριστοφής

Μουσικός – Καλλιτεχνικός Διευθυντής MCA

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button