ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Αθηνών μέχρι τις 28 Οκτωβρίου

Επί 40 μέρες, από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 28 Οκτωβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις σε δύο της Λεωφόρου Αθηνών, λόγω επανέναρξης εργασιών στην πεζογέφυρα που κατασκευάζεται εκεί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών θα εφαρμοστούν από την Δευτέρα (19/9) στη Λεωφόρο Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, από 19-09-2022 έως 28-10-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις σε δύο της λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και μετά τη συμβολή της με την Ιερά Οδό, μέχρι τη συμβολή με την οδό Σατωβριάνδου, με κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του Δήμου Χαϊδαρίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Κατ’ εξαίρεση, την 20-09-2022, από τις 21.00 έως τις 06.00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί κατάληψη μίας επιπλέον λωρίδας της Λ. Αθηνών και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την πεζογέφυρα σε επόμενο άρθρο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button