ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΚΕΔΕ: Δυναμικό παρών Άρη Πανόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Επικαιροποιώντας την ήδη καταγεγραμμένη σχέση και πορεία του υπηρετώντας  στον δήμο μας κατά το παρελθόν, συναντήθηκε με παλιούς και νέους φίλους της Αυτοδιοίκησης, ανταλλάσσοντας χρήσιμες και γόνιμες απόψεις και πληροφορίες για την πορεία του θεσμού.

Ο ίδιος σε σχόλιό του εξήρε  τη σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως εγγύτερο προς τον πολίτη Θεσμό σε μια εποχή που τα προβλήματα  απαιτούν άμεσες και αποφασιστικές παρεμβάσεις, τονίζοντας την ανάγκη να αξιοποιηθεί κάθε δυνατή ευκαιρία  για την ενεργοποίηση όλων των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων σε μια ανοικτή συμμετοχική διαδικασία με σκοπό να δημιουργηθούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για ασφαλείς και λειτουργικές πόλεις.

Σχετικά με την κάθοδο του στις προσεχείς εκλογές  στην πόλη μας επαναβεβαίωσε τον στόχο του: Να σταματήσει τον κατήφορο που έχει περιέλθει ο Δήμος, αναδεικνύοντας τα δομικά προβλήματα που χαρακτηρίζουν τη σημερινή Διοίκηση.

«Αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι ως προσωπική ιδιοκτησία με κληρονομική αντίληψη και πρακτική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ενώνουμε όλες τις δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, συζητάμε, συναποφασίζουμε και από κοινού σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα για το Χαϊδάρι του Σήμερα και του Αύριο, μακριά από εξουσιαστικές μονομανίες και ιδιοκτησιακά σύνδρομα. Για ένα Χαϊδάρι ασφαλές, λειτουργικό, αλληλέγγυο, με υψηλή ποιότητα ζωής»

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button