ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

ΚΕΑ/ΑΜΕΑ: Διπλό πασχαλινό Bazaar – Τεχνόπολη και Χαϊδάρι!

Για τις Πασχαλινές αγορές σας το ΚΕΑ ΑΜΕΑ και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Σμίλη” προγραμμάτισαν, για τις επόμενες μέρες, διπλή παρουσία μπαζάρ με περίπτερο στην Τεχνόπολη, αλλά και στην έδρα τους στην Αφαία Χαϊδαρίου. Θα βρούμε λαμπάδες, χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τα εργαστήρια κεραμικής, κηροπλαστικής, αγιογραφίας κ.ά.

Μας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσουμε από κοντά το έργο των παραπάνω φορέων, που στόχο έχει την στήριξη και ένταξη των ευάλωτων αυτών ομάδων, κοινωνικά και εργασιακά και να συνδράμουμε την προσπάθεια στο μέτρο που μπορούμε με τις αγορές μας.

ΚΕΑ/ΑΜΕΑ: Διπλό πασχαλινό Bazaar - Τεχνόπολη και Χαϊδάρι! 3

Το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. και η Κοιν.Σ.Επ. “η σμίλη” θα βρίσκονται στο “The Meet Market /Easter Edition” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Σάββατο 16 Απριλίου(12:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ.) και Κυριακή 17 Απριλίου (12:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.).

Το περίπτερο θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης (Πειραιώς 100, Γκάζι) στην κεντρική είσοδο επί της οδού Ιάκχου.

Το 2ο Πασχαλινό μπαζάρ στην έδρα τους Στρ. Θεολόγου 11, Σκαραμαγκάς ξεκίνησε 13 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Απριλίου.

ΚΕΑ/ΑΜΕΑ: Διπλό πασχαλινό Bazaar - Τεχνόπολη και Χαϊδάρι! 5

Καλό Πάσχα σε όλους!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button