ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Κάψε το σενάριο”. Aυτοσχεδιάζουν στο Χαϊδάρι για το Χαϊδάρι και για τους νέους της πόλης μας

Τους λατρεύωωω😍💓“.  Με δυο μόνο λέξεις το “κλικ” που κάνει στους νέους το “Κάψε το σενάριο”. Τώρα ετοιμάζουν μια εκπομπή για το Χαϊδάρι, που θα τη δούμε ζωντανά.

Πράγματι, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Λάμπρος Φισφής έρχονται για ένα live στο Χαϊδάρι. Την επιμέλεια της παράστασης έχει ο Χαϊδαριώτης σκηνοθέτης Μάνος Πετούσης.

Stand up comedy – σάτιρα – χορός στην πιο ζωντανή και κεφάτη της εκδοχή. Αλλά πάντα με περιεχόμενο και πάντα σε στυλ αυτοσχεδιαστικό, με οδηγό το απρόοπτο και την έμπνευση της στιγμής. Κάτι σαν one night stand, μόνο που δεν θα σε πάρω το πρωί τηλέφωνο”, λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του “Κάψε το σενάριο”.

Είναι ο σημερινός νέος υποταγμένος στην τεχνολογία, χωρίς παιδεία, αδιάφορος, “κουρδισμένο εξάρτημα” του συστήματος, όπως υποστηρίζουν μερικοί; Το “Χαϊδάρι Ξανά”, που διοργανώνει το live, λέει πως όχι. Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, με ευκαιρία την εκδήλωση αυτή, δηλώνει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι  “η παράταξή του πιστεύει στους νέους, βγάζει στο προσκήνιο τη φωνή τους, προωθεί με το πρόγραμμά του την τεχνολογία και την καινοτομία στο Χαϊδάρι. Γιατί ο νέος έχει τη γνώση να πάει την πόλη και τη χώρα μπροστά και δικαιούται δουλειά και αμοιβή ανάλογη με τα προσόντα του.

info – Κάψε το σενάριο

Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής και Ζήσης Ρούμπος, πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ!
Yπόσχονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε αυτό που κάνουν καλύτερα από κάθε άλλον: τον αυτοσχεδιασμό!
Στην παράσταση “Κάψε το σενάριο”, αυτοσχεδιάζουν στο Χαϊδάρι για το Χαϊδάρι και για τους νέους της πόλης μας.

Στις 8 Απριλίου στις 21:00 στο Athens Loft,
Λεωφ. Αθηνών 151 ( πρώην Κρητικοπούλα).
Μια πρωτοβουλία της παράταξης Χαϊδάρι Ξανά.
Επιμέλεια παράστασης: Μάνος Πετούσης.
EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button