Ο κ. Ισίδωρος Θεοτοκάς ανακοινώνει τη στήριξή του στον συνδυασμό Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός, με τον οποίο θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η δραστηριοποίησή μου στο Δημόσιο τομέα επί 35 χρόνια, αλλά και η πολυετής εμπειρία μου από τον Ιδιωτικό, μέσω της οικογενειακής επιχείρησής μας, με έχουν καταστήσει εργατικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρωπο. Με βάση τα στοιχεία αυτά, πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες να συμβάλω εποικοδομητικά και αποτελεσματικά στα δρώμενα της αγαπημένης μου Πόλης.

Για να κόψουμε το Γόρδιο Δεσμό στα άλυτα προβλήματα του Δήμου μας

Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω στο Συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά”, με υποψήφιο Δήμαρχο το Βαγγέλη Ντηνιακό, ένα Νέο, Έντιμο, Εργατικό, Ικανό Επιστήμονα, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κόψει το Γόρδιο Δεσμό στα άλυτα κατά άλλους προβλήματα του Δήμου μας. Και γιατί έχει στόχο την αλλαγή ταυτότητας της Πόλης μας, σε μια πόλη όπως την ονειρεύονται οι Χαϊδαριώτες, στην πόλη που κάποτε θαύμαζε όλος ο κόσμος, το Χαϊδάρι.

Η υποψηφιότητά μου στα κοινά έχει μοναδικό στόχο τη συμμετοχή μου σε αυτή την αλλαγή σελίδας για το Χαϊδάρι μας.

Ισίδωρος Θεοτοκάς – Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ισίδωρος Θεοτοκάς. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Χαϊδάρι, με καταγωγή από το Πυργί της Χίου.

Είμαι Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ναυπηγός και Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος της ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ.

Εργάστηκα στο τμήμα μελετών και σχεδίου των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και ως εκπαιδευτικός στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ Ελευσίνας, όπου διετέλεσα και Διευθυντής των Σχολών.

Υπήρξα μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.

Είμαι παντρεμένος με τη Θεοδώρα (Ντόρη) Κούνη, Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του “Ωδείου Χαϊδαρίου – Θεοδώρας Κούνη” από το 1977 και του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου “Μουσικό Τόξο”.

Έχω δύο παιδιά , το Στέφανο, Πτυχιούχο Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής, Πτυχιούχο Μουσικολόγο του ΕΚΠΑ και τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής στο τμήμα Αγωγής και φροντίδας στην παιδική ηλικία και τον Κώστα, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, στη Σχολή Νηπιαγωγών.

Περισσότερα:  facebook 

Επικοινωνία:  Στρ. Καραϊσκάκη 65, Χαϊδάρι 210 |  Τ: 58 18 153 | 6945 569 908 | [email protected] | [email protected]  |www.mousikotoxo.gr |www.odeiochaidariou.gr