ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η “Συμβολή του Πατέρα” κοντά στα κορίτσια του Χριστοδούλειου

Η Συμβολή του Πατέρα, οργάνωσε ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα κορίτσια του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Θηλέων.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, μια ομάδα επαγγελματιών και υποστηρικτών της δράσης της “Συμβολής” επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο και παρουσίασε στα παιδιά διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους, στους κλάδους του Πολυτεχνείου, της Ιατρικής, της Νομικής, των Οικονομικών, της Ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, των media και των τεχνών. Ο κάθε επαγγελματίας εξήγησε τις βασικές έννοιες και τα μυστικά επιτυχίας στον κλάδο του, ενώ μετά τις παρουσιάσεις, ο καθένας συζήτησε προσωπικά με τα παιδιά που ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο τομέα.

Σύμφωνα με την οργάνωση, η εκδήλωση είναι η αρχή της γνωριμίας και στήριξης σε αυτά τα παιδιά, αφού ο δίαυλος επικοινωνίας με την ομάδα θα είναι ανοιχτός όποτε χρειαστούν βοήθεια στα ζητήματα του προσανατολισμού.

Η διοίκηση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος δήλωσε: “Θέλουμε να απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες στη “Συμβολή του Πατέρα” για την όμορφη Κυριακή που χάρισαν στα παιδιά μας, παρουσιάζοντας τα επαγγέλματα με διαδραστικό τρόπο ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα επαγγελματικού προσανατολισμού.”

Την επαγγελματική εμπειρία τους μοιράστηκαν με τα παιδιά:
Γιώργος Μακρής – Πολιτικός Μηχανικός
Έλενα Κυριαζή – Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Γιώργος Λιανός – Παρουσιαστής / Ραδιοφωνικός παραγωγός
Αναστασία Γρίβα – Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω
Μαριάννα Βασιλακη – Συμβ. Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια
Μαριέττα Φιλιππούση – Καθηγήτρια Γαλλικών
Θεόδωρος Ζουμπουλίδης – Ηθοποιός / Σκηνοθέτης
Ελένη Τσαλδίρη – Εικαστικός / Συγγραφέας / Εικονογράφος

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button