ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Human Touch” live, στο Jazzet Music Hall, Σάββατο και Κυριακή

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός και πολιτιστικός φορέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Music Center Athens -ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, διοργανώνει και παρουσιάζει μέσα στο χώρο του Jazzet Music Hall, ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή γκρουπ της ελληνικής τζαζ σκηνής, τους Human Touch: David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας.   

Ένα από τα κορυφαία και μακροβιότερα groups το οποίο μετά από 25 χρόνια συνεχίζει δυναμικά, μέσα από την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα και ιδιαίτερη μουσική συνθετική του εξέλιξη, να γοητεύει και να συνεπαίρνει το ακροατήριο του. 

Ο ήχος τους, η άποψη αλλά και η μουσική τους ευαισθησία που σε κάθε live προσδίδει νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες και προοπτικές στο φανατικό κοινό τους.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου - Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ώρα 21.00

Σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντράμς, φλάουτο, κρουστά, φλογέρες, φωνές, σώματα και μελόντικα, μεταμορφώνονται από μουσικά όργανα σε πολυμορφικές οντότητες που εξιστορούν ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου. Με δύο λέξεις, Human Touch. 


Όσοι παραβρεθούν στο Jazzét Music Hall θα απολαύσουν για άλλη μια φορά αλλά και θα συμμετάσχουν στη μουσική “μυσταγωγία” του “Aνθρώπινου Αγγίγματος” των Human Touch!!!  

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

ΕΙΣΟΔΟΣ 12 €  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΡΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ) 

………………………………………………….

MUSIC CENTER ATHENS – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 210 5815626

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button