ΕΞΟΔΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γραμματόσημο: Νύχτα με κεράκια και ακουστική μουσική.

Οι Παρασκευές του καλοκαιριού στο Γραμματόσημο, wine – whisky – rum bar υπό το φως των κεριών και την συνοδεία ακουστικής μουσικής γίνονται αγαπημένος θεσμός!

Γραμματόσημο: Νύχτα με κεράκια και ακουστική μουσική. 7

Με λιγότερο φως και περισσότερη ατμόσφαιρα! Το λες καλό για το περιβάλλον αλλά και το “feeling”… μοναδικό! Πες το χαλαρωτικό, πες το ρομαντικό ή όπως θες εσύ, σίγουρα πάντως με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση!

Στο πολυπρόσωπο μπαρ της πλατείας του Δάσους Χαϊδαρίου, σημείο αναφοράς στην Δυτική Αθήνα, βρίσκεις ένα wine list αξιώσεων σε φιάλη αλλά και ποτήρι με τις ετικέτες στο τελευταίο να ανανεώνονται κάθε βδομάδα. Και δεν το πίνεις “ξεροσφύρι”. Το συνοδευτικό πλατό με τυριά, φρούτα και εκλεκτά αλλαντικά ικανοποιεί τόσο με την άριστη ποιότητα όσο και την ποσότητα και είναι ό,τι χρειάζεται για να αναδείξει τα αρώματα και την γεύση του αμπελώνα στο ποτήρι σας.

Αν πάλι προτιμάτε ουίσκι έχετε να ανακαλύψετε ένα ολόκληρο “κεφάλαιο”. Τριακόσιες εξαιρετικές ετικέτες ουίσκι από όλο τον κόσμο σας περιμένουν και κάποιες είναι εξαιρετικά σπάνιες. θα σας καθοδηγήσει επαρκώς ο αναλυτικός κατάλογος που θα σκανάρετε στο τραπέζι (πόσο ωραίο και σημαντικό και αυτό στην μετά covid περίοδο).

Όσο για την ακουστική μουσική της βραδιάς, το σίγουρο είναι οι “δυνατές” επιλογές στα Decks, σε ποιότητα και σε ένταση ιδανική! Αλλά να ξέρεις, μπορεί να πέσεις και σε live! To Γραμματόσημο αρέσκεται συχνά σε ζωντανές μουσικές performance από πιάνο μέχρι περουβιανά ακούσματα.

Έτσι.. για να σε εξιτάρει.

Γραμματόσημο: Νύχτα με κεράκια και ακουστική μουσική. 9

Γραμματόσημο, πλατεία Δάσους Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button