Ενώνουμε τις γενιές, Προχωράμε μπροστά

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:

  • για να δώσουμε φωνή στους Χαϊδαριώτες που αγαπάνε πραγματικά την πόλη μας,
  • για να σταματήσουμε την παρακμή και την απαξίωση όσων είχαμε κατακτήσει,
  • για να ξανακερδίσουμε το δικαίωμα να είμαστε πόλη-πρότυπο για τη δυτική Αθήνα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα,
  • για να χτίσουμε μια έντιμη, δραστήρια και αποτελεσματική δημοτική αρχή,
  • για να βγει μπροστά μια νέα Γενιά με ιδέες, αξίες και έργο.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Για να γίνουμε περήφανοι ξανά για το Χαϊδάρι.

Μαζί λοιπόν…

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Ζεβόλης
Χημικός MSc
Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ

Βιογραφικό

Ο Βαγγέλης Ζεβόλης γεννήθηκε το 1989. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι στη συνοικία «Κουνέλια». Γονείς του είναι ο πρώην πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, Πέτρος Ζεβόλης,  επί σειρά ετών Δ/ντης στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαϊδαρίου, και η Φανή Κουτσιλιέρη, οικονομολόγος, εν ενεργεία εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε το 2007 από το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανε την πρακτική του άσκηση στο Εργαστήριο Χημικής Μετρολογίας του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science) με τίτλο «Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία» από το τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι υποψήφιος διδάκτωρ Φυσιολογίας με ενεργή ερευνητική δραστηριότητα.  Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη κοινωνικοπολιτική δράση. Διατέλεσε μέλος  της  Συγκλήτου του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως εκπρόσωπος των φοιτητών του τμήματος  Χημείας.

Είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά».

Ο Βαγγέλης Ζεβόλης, επειδή πιστεύει στην συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης για την επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, διδάσκει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου, από την έναρξη του θεσμού μέχρι σήμερα, βοηθώντας στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.

 

Στρ Καραΐσκάκη 65, Χαϊδάρι | ΤΗΛ: 2105818153 |KIN: 6978208771 | E: [email protected] | FB: VagelisZevolis

Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές μας, να μας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική προκοπή και να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!