ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εβίτα Παπαδοπούλου – Πασχάλη: “Με τον Βαγγέλη Ντηνιακό, γιατί μπορούμε πολλά!”

Η Εβίτα Παπαδοπούλου – Πασχάλη στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού 

Φίλες και Φίλοι,

Η ανάγκη μου για προσφορά, καθώς και η αγάπη μου για τα άτομα με αναπηρία, ήταν η αφετηρία για την εθελοντική ενασχόληση μου με τις κακοποιημένες γυναίκες. Επίσης με συλλόγους ΑμεΑ, τόσο στο Χαϊδάρι όσο και σε άλλους δήμους.
Εφαλτήριο της απόφασής μου να συστρατευθώ στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού, αποτέλεσε το έργο του τα τελευταία 5 χρόνια ως αντιπολίτευση. Είχε σαν μοναδικό στόχο τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης μας.
Έτσι εξηγείται η παρουσία μου σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, πλαισιωμένο από επιστήμονες, επαγγελματίες-επιχειρηματίες, υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αλλά και νέους ανθρώπους, που είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση και να διαμορφώσουν το Χαϊδάρι του αύριο.
Είμαι πεπεισμένη ότι η διαφορετική ιδεολογική αφετηρία δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο όταν συναντιούνται άνθρωποι, που θέλουν και μπορούν να επικοινωνήσουν, ξεπερνώντας κομματικά στεγανά. Η ταύτιση αυτή δεν είναι θεωρητική ούτε σχήμα λόγου. Είναι απόλυτα πρακτική.

Επιλέγω να συνεργαστώ με το ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ γιατί μπορούμε:

• Να κάνουμε πράξη τον έξυπνο Δήμο, που θα προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες.
• Να εργαστούμε με γνώμονα την πράσινη οικονομία – ανάπτυξη και να ενισχύσουμε τις υποδομές που θα εκσυγχρονίσουν και αναζωογονήσουν το Χαϊδάρι.
• Να φέρουμε κοντά τους νέους που μέχρι σήμερα αισθάνονται απαξίωση για την πολιτική και είναι αποκομμένοι από τα κοινά.
• Να διεκδικήσουμε και να απορροφήσουμε όλα τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούμε, ώστε τα οράματα να γίνουν πράξεις και ο τόπος μας να εναρμονιστεί στις ανάγκες και απαιτήσεις της νέας εποχής, πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Σύντομα για μένα:

Γεννήθηκα στο Χαϊδάρι και κατοικώ στον Προφήτη Ηλία, παντρεμένη με τον Μάριο Πασχάλη, οικονομολόγο και μητέρα τρίδυμων κοριτσιών. Απόφοιτη κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Marketing.
Γονείς μου είναι ο Χαράλαμπος και η Δάφνη Παπαδοπούλου, δημότες με πλούσια δράση στα κοινά του Χαϊδαρίου.
Για πολλά χρόνια εργάστηκα ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλες επιχειρήσεις πληροφορικής. Σήμερα εργάζομαι στο Χαϊδάρι, διατηρώντας χώρο εκγύμνασης και σωματικής ευεξίας (Ευζωή – fitness club), παράλληλα με τη φροντίδα της οικογένειάς μου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button