ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα special tribute στη μουσική της εμβληματικής Blue Note Records 

Modern jazz group που φέρνει την αυτοσχεδιαστική σκηνή της Νέας Υόρκης 

Ένα special tribute στη μουσική της εμβληματικής Blue Note Records  1

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, στις 9 το βράδυ θα παρουσιάσει το εκπληκτικό Mischalis Tsiftsis Group με τους εξαιρετικούς μουσικούς της εγχώριας τζαζ σκηνής, τους Μιχάλη Τσιφτσή στην κιθάρα, Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, Ορέστη Πετράκο στο πιάνο, Γρηγόρη θεοδωρίδη στο κοντραμπάσο και Δημήτρη Κλωνή στα τύμπανα. 

Ο Μιχάλης Τσιφτσής, ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της τζαζ σκηνής της Ελλάδας και του εξωτερικού θα παρουσιάσει original μουσική από τον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο “A Floating World” αλλά και διασκευασμένα standards του Great American Songbook και θα μας μεταφέρει στην αυτοσχεδιαστική σκηνή της Νέας Υόρκης του σήμερα. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ  10€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 8€  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ) 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Ένα special tribute στην μουσική της εμβληματικής δισκογραφικής εταιρείας Blue Note Records 

Ένα special tribute στη μουσική της εμβληματικής Blue Note Records  3

Το Jazzét Music Hall το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, υποδέχεται στην νέα του μουσική σκηνή ένα εξαίρετο συνθέτη και τρομπετίστα, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που με το κουιντέτο του θα παρουσιάσουν ένα special tribute στην μουσική της εμβληματικής δισκογραφικής εταιρείας Blue Note Records, όπου αποτυπώθηκε και απαθανατίστηκε ο πλέον αναγνωρίσιμος ήχος και ένα τεράστιο μέρος των διαμαντιών της Jazz.  

Μαζί του ο Βίκτωρας Φιλιπποπολίτης στο άλτο σαξόφωνο, ο Μάρκος Χαϊδεμένος στο πιάνο, ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης στο κοντραμπάσο και ο Γιάννης Παπαδούλης στα τύμπανα, οι οποίοι είναι και μερικοί από τους πιο δραστήριους και ταλαντούχους μουσικούς της εγχώριας τζαζ σκηνής.  

Το Dimitris Papadopoulos Group θα παρουσιάσει δύο διαφορετικά setlist κάθε μέρα, ώστε το φιλόμουσο κοινό τουJazzét Music Hall να απολαύσει και τις δύο ημέρες του μοναδικού αυτού αφιερώματος. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ:  12€     ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΟΙ: 10€ – 8€ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ) 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ  210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Jazzét – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, 210 5815626 www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button