27-29 Οκτωβρίου

3 ΗΜΕΡΕΣ σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ 

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 5* EPIRUS PALACE και 2 πρωινά.

Τιμή συμμετοχής: 150 ευρώ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής:

27/10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΑΡΤΑ και συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΠΙΖΑΝΗ επίσκεψη στο Μουσείο του Παύλου Βρέλλη με κέρινα ομοιώματα και εν συνεχεία για ΙΩΑΝΝΙΝΑ γεύμα. Άφιξη και επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ. Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό νησάκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

28/10 ΣΑΒΒΑΤΟ : Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΡΑΜΑ όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο Σπήλαιο με τα ποικίλα σταλαγματικά και σταλακτιτικά συμπλέγματα. Εν συνεχεία για ΚΑΛΠΑΚΙ παρακολούθηση του επίκαιρου για την 28η Οκτωβρίου βίντεο σχετικό με τον πόλεμο του 1940, ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ επίσκεψη στην Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ, ΚΟΝΙΤΣΑ στάση, ΒΙΤΣΑ, ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, όμορφο αντιπροσωπευτικό χωριό του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με γραφικά καλντερίμια και πετρόχτιστα κτίρια. Γεύμα και μετά από σύντομη πεζοπορία, φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Διανυκτέρευση.

29/10 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΜΕΤΣΟΒΟ παραμονή και επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ. Εν συνεχεία για ΚΑΤΑΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ γεύμα, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση. Αθήνα.

Ανακαλύψτε περισσότερες εκδρομές για το 3 ήμερο εδώ

M.G. TRAVEL, ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107, ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Τηλέφωνο:210-5324850