ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διονύσιος Παγάνης: Συστρατεύομαι με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Ντηνιακού

Ο κ. Διονύσιος Παγάνης, υπ/γος ΕΛ.ΑΣ ε.α, δηλώνει την συστράτευσή του με τον Βαγγέλη Ντηνιακό στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Χαϊδάρι Σήμερα Βαγγέλης Ντηνιακός: “Διαχρονική προχειρότητα από τη Διοίκηση- Πρόθυμοι να βοηθήσουμε έστω και τώρα” 3Αξιολογώντας τα δημοτικά τεκταινόμενα της τελευταίας πενταετίας, αποφάσισα να συστρατευθώ με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Ντηνιακού, “Χαϊδάρι Ξανά”.

Μοναδικός σκοπός της επιλογής μου αυτής είναι η προσφορά προς τους πολίτες του Χαϊδαρίου. Σε ό,τι αφορά το έργο του Δήμου τα τελευταία χρόνια βιώνουμε την αδιαφορία, την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση της καθημερινότητας.

Είμαι σίγουρος ότι ο Βαγγέλης Ντηνιακός μαζί με τους συνεργάτες του θα αποδειχθούν άξιοι συνεχιστές του έργου που παρέδωσε ο πατέρας του Κυριάκος για την περαιτέρω αναβάθμιση του Χαϊδαρίου.

Υπό το πρίσμα αυτό και με τη βεβαιότητα ότι το Χαϊδάρι αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Διονύσιος Παγάνης, Βιογραφικό

Ο Διονύσιος Παγάνης γεννήθηκε στη Βούταινα Μεσσηνίας από αγρότες,πολύτεκνους γονείς.

Το 1977 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και έκτοτε υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υποστρατήγου. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Διοικητικής Υποστήριξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Απανταχού Βουταιναίων»,μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Χαϊδαρίου και του Δ.Α.Ο.Χ.

Είναι έγγαμος με τη Μαρία Παγάνη από το έτος 1983 και έχει 2 ενήλικα τέκνα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button