ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήμος Χαϊδαρίου: προγραμματισμός 24 προσλήψεων

Στην πρόσληψη 22 ατόμων με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, διάρκειας 9 μηνών στον τομέα αθλητισμού και πολιτισμού προχωρά ο Δήμος Χαϊδαρίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών οι Δήμοι μπορούν να προβούν στον προγραμματισμό πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για το έτος 2019. Πρόκειται για αμειβόμενους από την καταβολή αντιτίμου (δίδακτρα από το κοινό).

Συγκεκριμένα:

ΠΕ-ΚΦΑ με ειδικότητα Αντισφαίριση 1
ΠΕ-ΚΦΑ με ειδικότητα Κολύμβησης & Γνώση Ναυαγοσωστικής 3
ΠΕ-ΚΦΑ (Pilates) 1
ΠΕ-ΚΦΑ με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς 1
Δάσκαλος Μπαλέτου 1
Καθηγητής Βιολιού 1
Καθηγητής Πιάνου και Αρμόνιου 1
Καθηγητής Κλασσικής Κιθάρας 2
Δάσκαλος Θεάτρου / Ηθοποιός 1
Δάσκαλος Χειροτεχνίας 1
Δάσκαλος Κεραμικής 1
Δάσκαλος Ψηφιδωτού 1
Δάσκαλος Πλεκτικής (Μακραμέ) 1
Καθηγητής Ζωγραφικής 1
Καθηγητής Χαρακτικής 1
Δάσκαλος Αργυροχρυσοχοΐας 1
Δάσκαλος Latin και Ευρωπαϊκών Χορών 1
Διδασκαλία Πιάνου – Ανωτέρων Θεωρητικών – Διεύθυνσης Χορωδίας 1
Καθηγητής Φωτογραφίας 1

Το κόστος μισθοδοσίας του προσωπικού που παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες δεν απαιτείται να καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το καταβαλλόμενο από τους πολίτες αντίτιμο. Αρκεί να καλύπτεται σε ποσοστό τουλάχιστον 70% από την καταβολή διδάκτρων στις πολιτιστικές και αθλητικές δομές, ενώ το λοιπό ποσό θα καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Πρόσληψη 2 εργαζομένων στο Έρεισμα

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας ενός έτους (με κάλυψη της δαπάνης από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους), προωθεί ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Αφορά το κέντρο για Άτομα με Αναπηρία “Έρεισμα”, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 19 ετών και άνω. Σήμερα φιλοξενεί 25 ωφελούμενους στο πρωινό πρόγραμμα και 19 στο απογευματινό. Στόχος του κέντρου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων των ΑμεΑ μέσα από ποικίλες δραστηριότητες (εργοθεραπεία, χρήση Η/Υ, προσαρμοσμένη κινητική αγωγή, ομάδες γονέων και παιδιών, εκδρομές – επισκέψεις κλπ) και η εκπαίδευση στις δεξιότητες της καθημερινής ζωής.

Για να ενισχύσει τη λειτουργία του Ερείσματος ο Δήμος προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την η πρόσληψη ενός Τ.Ε. Εργοθεραπευτή και ενός Τ.Ε. Φυσιοθεραπευτή, με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας ενός έτους.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button