ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήμος Χαϊδαρίου: Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στο σύνολο του δημοτικού φωτισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 

Συνεργεία του Δήμου Χαϊδαρίου με καλαθοφόρο όχημα πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες αντικαταστάσεις καμένων λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού.

Η αντικατάσταση των λαμπτήρων θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση έως ότου επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στον δημοτικό φωτισμό. Ενώ έχει ελεγχθεί και η ποιότητα των λαμπτήρων ώστε να μην επαναληφθεί το παλαιότερο φαινόμενο να καίγονται υπερβολικά γρήγορα και να μην αποδίδει ουσιαστικά η εργασία των τεχνικών συνεργείων του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοικοι μπορούν να ενημερώνουν για καμένους λαμπτήρες που τυχόν δεν έχουν εντοπιστεί από τον Δήμο στο Γραφείο Δημότη, τηλ 213 2047300.

Παράλληλα, ο Δήμος Χαϊδαρίου προγραμματίζει την συνολική αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού φωτισμού με την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων παλαιού τύπου με λαμπτήρες LED. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα του δημοτικού φωτισμού, ενώ θα υπάρξει και εξοικονόμηση ενέργειας. Η δημοπράτηση του μεγάλου αυτού έργου αναμένεται εντός του 2020.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button