ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Ο αγώνας της Ιωάννας”. Η πόλη κοντά στη μαθήτρια που χρειάζεται βοήθεια

"Ο αγώνας της Ιωάννας". Η πόλη κοντά στη μαθήτρια που χρειάζεται βοήθεια 1

Η 8χρονη μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου που χρειάζεται σοβαρή και πολυέξοδη εγχείρηση σε νοσοκομείο της Γερμανίας (όγκος στο κεφάλι) έχει στο πλευρό της ολόκληρο το Χαϊδάρι. Ήδη η συλλογή χρημάτων από μαθητές και δασκάλους σε όλα τα σχολεία έχει προχωρήσει, ενώ και ιδιώτες (αλλά και υποψήφιοι που δεν θέλουν να ακουστεί το όνομά τους) έχουν συνεισφέρει.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνουν επίσημοι φορείς, με αγώνα μπάσκετ που διοργανώνουν, με σκοπό να δυναμώσει κι άλλο η κοινή προσπάθεια. Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο ΑΣΔΑ, ο ΟΣΚ, η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, οι Σύλλογοι Γονέων όλων των σχολείων, οι αθλητικοί σύλλογοι Δάφνη Δαφνίου και Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου. “Αν επιθυμούν κι άλλα σωματεία να προσφέρουν, είμαστε ανοιχτοί”, μάς είπε η κ. Δήμητρα Χαντζή, εκ μέρους του Δήμου.

Ο αγώνας θα γίνει στις 9 Απριλίου, στις 7.00 μμ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δάσους, με εισιτήριο 5 ευρώ. Θα αγωνιστούν βετεράνοι μπασκετμπολίστες, συμπολίτες και μη, σελέμπριτις παίχτες από τοπικές ομάδες κτλ. Ακόμα, θα πουληθούν λαμπάδες που θα κατασκευαστούν ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Θα τραγουδήσει ο Χρήστος Χολίδης και κάποιο συγκρότημα, που θα ανακοινωθεί.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button