ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: “Η ώρα της Ακαδημίας μας και της κοινωνικής προσφοράς”

Μετά την πιστοποίηση ότι η Α΄ ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, μετά την ανάληψη των ηνίων της από τον Τάκη Σπίνουλα, ο Σπύρος Λάμπρου ρίχνει όλο το βάρος του στην παραπέρα ενίσχυση της πολύ επιτυχημένης Ακαδημίας του ΑΟΧ, με παράλληλη αφοσίωση στο σημαντικό κοινωνικό έργο τής ομάδας.

Σπύρος Λάμπρου, πρόεδρος Ακαδημιών, Τάκης Σπίνουλας, πρόεδρος του ΑΟΧ.
Ο Σπύρος Λάμπρου δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”:
Όταν πριν τρία χρόνια επήλθε η επαγγελματική σήψη στην Α’ ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, η απαξίωση και η αγωνιστική διάλυση, δώσαμε έναν προσωπικό όρκο τιμής. Ξεκινήσαμε τότε προσπάθειες με όραμα και προσωπικές θυσίες και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα Α΄ ομάδα, που στελεχώνεται από 20 πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, που έχει υγεία, μέλλον λαμπρό και προοπτική και κυρίως απαράβατες ηθικές αρχές, εντιμότητα και δικαιοσύνη, χωρίς καμία εξαίρεση για κανέναν.
Φέτος κάναμε μόνο 4 μεταγραφές με χρήματα (Ταράτσας, Μαχαίρας Παπούλιας), καθώς επίσης επέστρεψε και ο 21χρονος Σπύρος Τσούκης, που προέρχεται από την Ακαδημία μας και αγωνιζόταν στον Φωστήρα της Β΄ Εθνικής!
Το γεγονός ότι η ομάδα μας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο, αφήνοντας άριστες αγωνιστικές εντυπώσεις, πιστοποιεί ότι έχουμε πράξει στο ακέραιο το καθήκον μας απέναντι στην Α΄ ομάδα μας και ότι ήλθε η ώρα να παραδώσουμε την ευθύνη της, καθώς και μια σημαντική οικονομική βοήθεια (χορηγία στην φανέλα της) στον νέο πρόεδρο κ. Τάκη Σπίνουλα, που έχει τη δυνατότητα να στηρίξει με τις δυνάμεις που διαθέτει την λαμπρή πορεία που προδιαγράφεται.
Εμείς, παραμένοντας αταλάντευτα προσηλωμένοι στ

ην νέα φιλοσοφία του συλλόγου μας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις που διαθέτουμε, αλλά και το αστείρευτο όραμά μας, την ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση ολόκληρου του Συλλόγου μας και κυρίως της Ακαδημίας μας, με στόχο να γίνει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και όχι μόνο! (1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά στο Ρίμινι Ιταλίας, τον Ιούλιο του 2013).

Παράλληλα θα στηρίξουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό το κοινωνικό μας έργο μέσω του αθλητισμού και των κοινωνικών μας δράσεων, γιατί αυτό οφείλουμε να πράξουμε πρωτίστως για τα παιδιά, τις οικογένειες τους φίλους και την τοπική κοινωνία που μας στηρίζει, δίνοντάς μας τη δύναμη και τη δυνατότητα μιας αδέσμευτης δημιουργικής αθλητικής πορείας …
Με ειλικρινείς ευχές για την νέα Αθλητική περίοδο
Ο πρόεδρος της Ακαδημίας του ΑΟ Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button