Ένα μετάλλιο για Χαϊδαριώτη αθλητή είναι σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και για ολόκληρη την πόλη. Η επιτυχία τής Κωνσταντίνας Ταλαίπωρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε κβο ντο, όπου πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Γυναικών – 73, έφερε την ευτυχία στον Σύλλογό της “Αίολο Χαϊδαρίου” και στον προπονητή της Γιώργο Τσιτσίρη. 

Κωνσταντίνα Ταλαίπωρου, Γιώργος Τσιτσίρης

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” ζήτησε να μάς μεταφέρουν εντυπώσεις τους οι δύο πρωταγωνιστές τής σημαντικής επιτυχίας.

“Θέλω να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής”
Η Κωνσταντίνα Ταλαίπωρου μάς μίλησε για τη χαρά της, αλλά και τους μεγάλους στόχους της: “Αισθάνομαι τέλεια, η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Έπειτα από τόση προετοιμασία και σκληρή προπόνηση πετύχαμε το στόχο μας. Είχα διακρίσεις και σε άλλα πρωταθλήματα, αλλά στο Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών ήταν η πρώτη μου συμμετοχή. Θα προσπαθήσω πολύ να συνεχίσω να ανεβαίνω στο βάθρο των νικητών. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά έχω τη θέληση. Περιορίζω πολύ τον ελεύθερο χρόνο μου, λόγω και των υποχρεώσεών μου στο Πανεπιστήμιο. Θα ήθελα πολύ να φορέσω τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Θα προσπαθήσω…” 

“Πρώτη συμμετοχή, πρώτη επιτυχία”
Ο κ. Γιώργος Τσιτσίρης, ψυχή και προπονητής του Αίολου, μάς είπε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της Κωνσταντίνας. Πρώτη συμμετοχή της στο A-class πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία, αν και ένας τραυματισμός τη συνοδεύει παντού, όμως δεν στάθηκε ικανός να τής στερήσει το μετάλλιο. Η Κωνσταντίνα είναι η προσωποποίηση της συνέπειας. ‘Εχει ήθος, πείσμα, είναι πολύ εργατική, ακούραστη. Έχει δρόμο ακόμα. Θα προσπαθήσουμε πολύ να μείνει ψηλά και να έχει καινούργιες επιτυχίες. Τής εύχομαι ό,τι καλύτερο στον χώρο του αθλητισμού, καθώς και στην προσωπική της ζωή. Το αξίζει!”