Το μεροκάματο του τρόμου κυνηγούν κάθε βράδυ οι νεαροί εργαζόμενοι, διανομείς φαγητού, παλεύοντας να προλάβουν τις παραγγελίες για ένα πενιχρό μεροκάματο. Συχνά πέφτουν θύματα ατυχημάτων, είτε λόγω της δικής τους βιασύνης είτε της απροσεξίας άλλων οδηγών. Το δεύτερο συνέβη στη διασταύρωση Σουκατζίδη και Σατωβριάνδου στο Δάσος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό διανομέα φαγητού, που ευτυχώς γλίτωσε το χειρότερο.
Η επικίνδυνη διασταύρωση Σουκατζίδη – Σατωβριάνδου. Είναι πολυσύχναστη, το βράδυ είναι σκοτεινή, ενώ το σήμα δεν είναι ευδιάκριτο.
Το ατύχημα συνέβη το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 10.10 το βράδυ, την άρα του τελικού του ποδοσφαίρου. Ο νεαρός διανομέας είχε παραδώσει την παραγγελία σε σπίτι στο Δάσος και επέστρεφε στο κατάστημά του, στο Κέντρο Χαϊδαρίου. Ενώ κατέβαινε την οδό Σουκατζίδη, οδηγός ΙΧ που κινούνταν επί της Σατωβριάνδου παραβίασε το Stop της διασταύρωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του το μηχανάκι του διανομέα. Το σώμα του νεαρού τινάχτηκε, χτύπησε και σε άλλο σταθμευμένο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά. 
Μάρτυρες του ατυχήματος είπαν ότι γλίτωσε η ζωή του από θαύμα. Το μηχανάκι διαλύθηκε. Ο σοκαρισμένος οδηγός του ΙΧ δήλωσε ότι δεν γνώριζε τους δρόμους του Δάσους, καθώς ερχόταν πρώτη φορά και δεν είδε το Stop λόγω έλλειψης φωτισμού, αλλά και επειδή αυτό βρίσκεται μπροστά σε κλαδιά ελιάς. 
Ο οδηγός τής μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση στην αριστερή πλευρά του θώρακα και στο χέρι του.