Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας – Όλα τα ζώδια, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Χαϊδάρι Σήμερα Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας - Όλα τα ζώδια, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, από 4 έως 10/12. Τις μέρες αυτές θα υπάρξουν δυναμικές εξελίξεις σε κοινωνικά θέματα και ξαφνικά γεγονότα έρχονται να αναθεωρήσουν τα κατεστημένα.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε πολύ θάρρος και ευέλικτη σκέψη, για να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν οικονομικά κυρίως θέματα. Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ ιδιαίτερες για σας και θα δημιουργήσετε μία ασπίδα προστασίας και εύνοιας με τις σωστές επιλογές που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα περάσετε σε μία περίοδο που οι προσωπικές σας σχέσεις θα αποκτήσουν περισσότερη ουσία. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα οι καλύτερες, αλλά θα είναι καθοριστικές για την πορεία μιας σχέσης ή μίας συναισθηματικής επιλογής σας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλεστε στους άλλους μέσα από το πείσμα και τις εμμονικές ιδέες.

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά, 6973 232795. Δικό της έργο είναι η φωτογραφία εξωφύλλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αποζητήσετε ένα ήρεμο καταφύγιο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Στις 10/12, θα έχετε μία εύνοια της τύχης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε χωρίς καθυστέρηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον, μετά από μία περίοδο που είχατε πέσει σε συναισθηματική αδράνεια. Μπορεί να έχετε αρκετή υπομονή και αντοχή σε πολλά που σας συμβαίνουν, αλλά λαχταράτε να βρεθείτε σε μία γαλήνη, που σας έχει λείψει αρκετό καιρό.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια και οι σχέσεις σας με τους άλλους, μπαίνουν σε μία πολύ έντονη περίοδο που οφείλετε να διαχειριστείτε σωστά. Αν έχετε απομακρυνθεί από ένα δικό σας άτομο, λόγο απόστασης ή άλλων συνθηκών, πολύ σύντομα θα έχετε νέα του. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία ξαφνική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματική άνοδος και σίγουρη επιτυχία θα υπάρξει το επόμενο διάστημα για σας. Θα αμφιβάλλετε για τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις κάποιων, αλλά να ξέρετε ότι πολύ σύντομα η ζωή σας θα έχει προστασία από οτιδήποτε σας δημιουργεί τροχοπέδη.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα έχουν αρχίσει να σας απασχολούν με ένταση. Ίσως να πρέπει να φροντίσετε κάποια παλιά σας χρέη ή να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο. Ό,τι και να συμβεί αυτές τις μέρες, θα έχετε ξαφνικές ιδέες που θα σας βγάζουν από την δύσκολη θέση αν πάσα στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει πολλά γεγονότα και καταστάσεις που δεν μπορείτε από την αρχή να καταλάβετε και να ρυθμίσετε. Ο Άρης από τις 9/12 θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας σε ενέργεια το δυναμικό σας, προς κάθε κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά επαγγελματικά σας σχέδια και να βρείτε νέες λύσεις σε προβληματισμούς σας. Πολύ πιθανόν να έρθει κοντά σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να θελήσει να σας εξηγήσει τους λόγους της απουσίας του από την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί πολύ έντονα και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Η εργασία, θα έχει πολύ πιθανόν μία εξέλιξη που δεν θα έχετε χρόνο να την προγραμματίσετε όπως θα επιθυμούσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές διεκδικήσεις και ανατροπές σας περιμένουν το επόμενο διάστημα. Aν πρέπει να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας επιλογές, είναι πολύ πιθανόν να γίνει τώρα. Η προσωπική σας ζωή θα ανανεωθεί και θα φανερωθούν πολλά θετικά στοιχεία που θα σας επιτρέπουν να προχωρήσετε ουσιαστικά στις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την πεποίθηση ότι θα πάνε όλα καλά και αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Έχετε σιγά σιγά νοιώσει ότι τα θέματα, που σας πίεζαν υπερβολικά, τώρα έχουν αρχίσει να σας αφήνουν να πάρετε τις ανάσες σας και να συνεχίσετε. Η εβδομάδα αυτή έχει επίσης και ένα καλό νέο που αφορά τα οικονομικά σας.