ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του Αποστόλη Θεοφίλη στο “Χαϊδάρι Σήμερα”

Δημοσιεύουμε επιστολή του κ. Αποστόλη Θεοφίλη στην εφημερίδα μας. Την αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΟΦΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»

Με έκπληξη διάβασα το σχόλιο σας και την εμπλοκή του ονόματός μου από πλευράς σας αναφορικά με την απάντηση του προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου κ. Μάριου Χριστόπουλου στο «έγκριτο» ρεπορτάζ σας «Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι στον Δημήτρη Μαραβέλια».

Καταρχήν, όπως πολύ καλά γνωρίζετε ουδέποτε απέκρυψα από τους Χαιδαριώτες και τις Χαιδαριώτισσες την πολιτική μου καταγωγή και ειδικότερα την κεντροδεξιά μου προέλευση αλλά ούτε και την δημόσια στήριξη που έδωσα από την πρώτη στιγμή στην τολμηρή προσπάθεια ενός νέου και μαχητικού ανθρώπου, του Μάριου Χριστόπουλου να ηγηθεί της οργάνωσής μας και να την απελευθερώσει οριστικά από τους βαρόνους και τους φεουδάρχες του χθες.

Τελικά, οι εκατοντάδες Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάριο Χριστόπουλο και μαζί με αυτήν την σκυτάλη της οργάνωσης στην νέα γενιά στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα ανανέωσης στο τοπικό μιντιακό και κομματικό κατεστημένο.

Φαίνεται, όμως ότι ούτε εσείς ούτε οι κομματάρχες του σκοτεινού παρελθόντος λάβατε το μήνυμα αυτό. Η προπαγάνδα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση την ώρα που ο Μάριος Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν καταστήσει πόλο έλξης για την νέα γενιά και τον απλό πολίτη,  την Τοπική Οργάνωση με πρωτοποριακές δράσεις και καίριες παρεμβάσεις.

Είπαμε, οι ανεξάρτητοι «μεσσίες» δεν μας τελείωσαν το 2006, υπάρχει ακόμη ένας στην αναμονή για να εκπληρωθεί το πολυπόθητο όνειρο του άλλοτε πράσινου παντοδύναμου «σουλτάνου» της πόλης μας.

Κατά δεύτερον, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής και δίκαιος πίσω από το δημοσίευμα σας και την επιχειρούμενη πολιτική «νεκρανάσταση» του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Μαραβέλια δεν κρύβεται ο τελευταίος αλλά η προφανής σκοπιμότητα σας να προωθήσετε από την «πίσω πόρτα» στο πολυπληθές ακροατήριο των χιλιάδων ανώνυμων Νεοδημοκρατών την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ντηνιακού.

Όμως, η έντεχνη προσπάθειά σας να ταυτίσετε με πονηρό τρόπο την Ν.Δ. και την στάση που θα κρατήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μαραβέλια διαμέσου ανυπόστατων διαρροών μεσαίων κομματικών στελεχών της Β5 Νομαρχιακής, σε μια περίοδο που οι παροικούντες την Χαϊδαριώτικη «Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν ότι η δημοτικότητα του τελευταίου είναι στα τάρταρα, γίνεται για να αποδυναμωθεί η προσπάθεια ανασύνταξης της παράταξής  μας σε δημοτικό επίπεδο και να ανοίξει ο δρόμος στον επικοινωνιακά «προστατευόμενο» σας κ. Βαγγέλη Ντηνιακό.

Κατά τρίτον, ήμουν, είμαι και θα συνεχίζω να είμαι ο Αποστόλης της διπλανής πόρτας που περπατά καθημερινά τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης και συνομιλεί με επαγγελματίες, ανέργους, νέους, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοτικούς υπαλλήλους, μισθωτούς, συνταξιούχους, εργαζόμενες μητέρες, πολιτιστικούς και αθλητικούς παράγοντες αλλά και σημαντικά αυτοδιοικητικά στελέχη και κεντρικούς κοινοβουλευτικούς παράγοντες με αποκλειστικό στόχο να δυναμώσω την φωνή της πόλης μας για να αλλάξουμε μια ώρα αρχύτερα την εικόνα παρακμής που εμφανίζει σήμερα το Χαϊδάρι.

Αγωνίζομαι για να κερδίσω το «χρίσμα» της στήριξης των Χαιδαριωτών και μόνο χωρίς να κρύψω την πολιτική μου ταυτότητα χωρίς να υφαρπάξω την ψήφο τους με φτηνά «υπερκομματικά» τερτίπια.

Η πρωτοποριακή συζήτηση της δημοτικής μας κίνησης της 10ης Ιουλίου με την πρωτοφανή προσέλευση και συμμετοχή εν μέσω καύσωνα, οι συνεχείς προσχωρήσεις συμπολιτών στην παράταξή μας, οι καθημερινές παρεμβάσεις μας και η πρόσφατη  έναρξη της διανομής της ιδρυτικής μας διακήρυξης στις γειτονιές της πόλης είναι προφανώς «ψιλά γράμματα» για εσάς, δεν σας λένε τίποτα.

Μα πως να σας λένε; Αφού είναι γνωστό ότι ο Αποστόλης «χαλάει» την πιάτσα των χορηγών και των «κολλητών». Μερικούς από αυτούς τους συναντάμε στις σελίδες της εφημερίδας σας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχετε προχωρήσει σε ένα ιδιότυπο εμπάργκο της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» που θα ζήλευε ακόμη και το καθεστώς Μαδούρο στην «δημοκρατική» Βενεζουέλα.

Βέβαια, η χθεσινή χυδαία και απροκάλυπτη επίθεση στο πρόσωπο μου, σε έναν νέο άνθρωπο που από μικρό παιδί αγωνίζεται ανιδιοτελώς για να προσφέρει στο Χαϊδάρι και δεν δίστασε να δουλέψει ακόμη και αμισθί για τον Δήμο του από την θέση του αντιδημάρχου, δεν με ξενίζει, ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη.

Μιας και όμως βάλατε στην δημόσια κονίστρα την πολιτική πιάτσα του Χαϊδαρίου και τις συζητήσεις αυτής, ας ξετυλίξουμε το «κουβάρι» κρίσιμων και καθοριστικών ερωτημάτων που ταλανίζουν καθημερινά τα «πηγαδάκια» της.

Αληθεύει, ότι ο ισχυρός και «αόρατος» άνδρας του δημοσιογραφικού συγκροτήματος σας κ. Μενέλαος Χρόνης (Εκδότης; Δημοσιογράφος; Δάσκαλος; Επιχειρηματίας;) διατηρεί επί χρόνια άριστες σχέσεις με τον πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου Κυριάκο Ντηνιακό και όπως λένε οι κακές γλώσσες προωθεί επιμελώς την υποψηφιότητα του υιού του, Βαγγέλη Ντηνιακού;

Αληθεύει ότι είναι διαχρονικά προνομιακός συνομιλητής κορυφαίων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο εκλεκτός συμπολίτης μας και σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Ε.Τ.Α.Δ. κ. Γιώργος Τερζάκης (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου) όπου βρίσκεται ο τελευταίος σε διαμάχη με τον Δήμο Χαϊδαρίου για την έκταση που καταλαμβάνει «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» με ορατό το κίνδυνο να περάσει στο υπερταμείο και στην συνέχεια να ξεπουληθεί έναντι εξευτελιστικού τιμήματος; Αλήθεια ποια η στάση του συμπολίτη μας που τυγχάνει να είναι και πρωτοκλασάτο στέλεχος της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και ποια η στάση της εφημερίδας σας αναφορικά με το παραπάνω ζήτημα; Πρέπει ή όχι να παραμείνει η έκταση στα χέρια του Δήμου;

Δυστυχώς, για εσάς είναι πλέον ολοφάνερη και στον τελευταίο δημότη η συστηματική ωραιοποίηση  της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Ντηνιακού αλλά και το «πέπλο» επικοινωνιακής προστασίας που παρέχετε στις ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που υποβαθμίζουν διαρκώς την πόλη μας. Στην συνείδηση του μέσου Χαϊδαριώτη,
είστε «αγκαζέ» δημοτικά με τον Βαγγέλη Ντηνιακό την ώρα που βάζετε «πλάτη» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το έργο δεν θα σας βγει γιατί λογαριάζετε χωρίς τον πραγματικό ξενοδόχο, τον Χαϊδαριώτικο λαό. Και γιατί πολύ απλά μια νέα αυτοδημιούργητη γενιά ανθρώπων με την συνδρομή έμπειρων και έντιμων Χαιδαριωτών βγαίνει επιτέλους μπροστά για ένα Χαϊδάρι «καθαρό» και σύγχρονο.

Υ.Γ.1 Σας προωθώ την παραπάνω επιστολή μια ώρα νωρίτερα από τι θα την στείλω στην ιστοσελίδα του κ. Μάκη Μοσχοβούδη. Ελπίζω να μην επηρεάσει την απρόσκοπτη δημοσίευση της στην ιστοσελίδα σας.

Υ.Γ.2 Μέχρι να μας πείτε ποια είναι η διαρροή της Β5 Νομαρχιακής της Ν.Δ.  που αποτέλεσε την βάση του «έγκυρου» δημοσιεύματός σας, μπορείτε να μας πληροφορήσετε επιτελούς τι λέει το ρεπορτάζ σας για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μείνει «τρεις και ο κούκος»;

Υ.Γ.3 Στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου στον δύσκολο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν φοβήθηκα ούτε τους εισηγητές ούτε τους «τιμητές» παρά μόνο τον Θεό και τον κυρίαρχο Χαϊδαριώτικο λαό.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button