ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

«Άλλοι θα έχουν το δίλημμα ποιον θα ψηφίσουν τη 2η Κυριακή για Δήμαρχο Χαϊδαρίου»

γράφει ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος 

Fake news και στο Χαϊδάρι. Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου και ο Μιχάλης Σελέκος κατασκευάζουν διάφορα Fake News για τη στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» τη 2η Κυριακή για την εκλογή του νέου Δημάρχου.

Κάποιοι άλλοι πάλι, έρχονται να στήσουν ένα σκηνικό ξαναζεσταμένης τροφής. Εμείς λέμε και για αυτούς ότι ο προγραμματικός τους λόγος και το μεγαλύτερο μέρος από το ψηφοδέλτιό τους έρχεται από το παρελθόν. Είναι απόγονοι στην κυριολεξία, και όχι κατ ευφημισμό, και συνεχιστές εκείνων των πολιτικών που μπροστά στα τοπικά συμφέροντα κάποιων «οικογενειών», την εποχή που το χρήμα έρεε άφθονο, αρκέστηκαν στις «ωραιοποιήσεις» και στην «εικόνα», και αγνόησαν τα μεγάλα έργα υποδομής που είχε ανάγκη, η πόλη μας, το Χαϊδάρι.

Δηλαδή, τα αντιπλημμυρικά, το αποχετευτικό της Αφαίας, το ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι, τη συγκοινωνία, τη «βύθιση» τμημάτων της Λ. Αθηνών, τη διεκδίκηση των στρατοπέδων Καραϊσκάκη Α’ και Β΄ως διαδημοτικό πάρκο με υψηλό πράσινο, τη διεκδίκηση των 220 στρεμμάτων της παραλίας Σκαραμαγκά. Είναι οι ίδιοι που δεν δημιούργησαν υποδομές και πλατείες στο Άνω Δάσος Χαϊδαρίου με την ένταξή του στο Σχέδιο Πόλης και αγνόησαν την πράξη εφαρμογής 2/87 για το νταμάρι Χαμηλοθώρη και την μετατροπή του σε δημοτικό άλσος.

Οι «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου», σύμφωνα με την ανταπόκριση του Χαϊδαριωτών και μετά τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού  μας στην Πλατεία Ηρώων, θα είναι στους δύο πρώτους την πρώτη Κυριακή στις 26 Μαΐου. Άρα άλλοι θα έχουν το δίλημμα ποιον θα ψηφίσουν για Δήμαρχο τη 2η Κυριακή και όχι οι «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου».

Απέναντι στα FAKE NEWS, στις «απολιτίκ» ευρέως φάσματος «ωραιολογίες», υποσχέσεις και βολέματα, λέμε  στους ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ τα εξής:

Καταψηφίστε τους χωρίς έργο αποδεδειγμένα ανίκανους, τους «καλοχαιρέτα», τους «όλοι δίκιο έχετε», τους κατ επάγγελμα «καταγγελιολόγους».

Οι ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ έχουν νου και κρίση.

Όχι άλλη τετραετία στασιμότητας. Οι τρεις προηγούμενες τετραετίες που καθήλωσαν το Χαϊδάρι είναι αρκετές.

Διαβάστε τα προγράμματα.

Μελετήστε το δικό μας πρόγραμμα, αποτέλεσμα επίπονης επιστημονικής, τεχνικής, δουλειάς, δράσεων και εμπειρίας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button